• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Månedsfinale - 10% på allerede reduserte priser!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Sigma iD.Run HR

Sigma iD.Run HR

Sigma
Sigma iD.Run HR
Sigma iD.Run HRSigma iD.Run HR
Beskrivelse

Beskrivelse

Hvis du legger hjerte og sjel i løpetreningen, er iD.RUN HR et passende og viktig instrument for løpeturen din. iD.RUN HR har alle relevante løpefunksjoner, GPS og måler pulsen komfortabelt på håndleddet. Du kan deretter bruke SIGMA LINK-appen til å evaluere treningsdata i detalj via DATA CENTER. I tillegg gir iD.RUN HR en integrert aktivitetssporing som motiverer deg til å få mest mulig ut av dagen din.

Pulsmåler for håndleddet

Pulsmåling på håndleddet utføres ved hjelp av en optisk sensor, som gjør pulsbåndet foreldet. Under en treningsøkt registreres pulsen din kontinuerlig. Selv i hverdagen, dersom aktivitetssporingen er aktivert, er det mulig å måle raskt på startskjermen. Pulsen vises da på skjermen i 5 minutter i løpet av den tiden.

lett å bruke

Betjeningen av iD.RUN HR er veldig enkel og intuitiv. Hver av de fire knappene har en tydelig funksjon. God lesbarhet gjør det enkelt å kjenne til de viktigste treningsparametrene og store ikoner hjelper deg med å navigere i menyen.

Trykk på «+» og «-» for å gå fremover eller bakover i menyen eller i treningsvisningen. Bekreft med «Enter» og avslutt med «Stop» fra menypunktet eller fra treningen.

Allsidig treningsanalyse

Med iD.RUN HR får du den første innsikten om de enkelte treningsenhetene og den månedlige treningsstatistikken på selve klokken. For en mer detaljert analyse kan data leses ut via NFC med en Android-smarttelefon og lagres i SIGMA LINK-appen. Hvis du kobler operativsystemet via USB-ledning til DATA CENTER på PC-en, kan treningsdata evalueres enda mer detaljert.

En aktivitetssporing er integrert i iD.RUN HR for ekstra motivasjon. Den daglige aktivitetsprosenten vises på startskjermen. Den viser trinnene, kaloriforbruket, avstanden og fremdriften på veien mot dagens mål. De daglige målene blir også belønnet med pokaler i bronse, sølv og gull. Aktivitetssporeren kan også deaktiveres.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSI24900
EAN-kode-
VaremerkeSigma
Farge-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen