• Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering
LAGERRYDDING - Klikk her!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Garmin Forerunner® 945, svart

Garmin Forerunner® 945, svart

Beskrivelse

Beskrivelse

LAGET FOR DE MOTIVERTE

Vi har laget denne klokken til multisportutøvere som tåler mye smerte. Når du jakter på neste seier, trenger du det riktige verktøyet.

 • Du kan ikke løpe uten å ha den riktige rytmen. Synkroniser favorittmusikken din med klokken.
 • Vil du ha tall? Vi har tall. Få mer statistikk enn noen gang.
 • Kontaktløs betaling? Bruk betalingsløsningen Garmin Pay™1.
 • Alle retningene – uten alt papiret. Innebygde fargekart veileder deg på løpeturen.
 • Ikke vær redd. Sikkerhets- og sporingsfunksjonene2 får deg til å føle deg trygg på løpeturen.
 • Overgå det lengste løpet ditt med opptil ti timers batterilevetid i GPS-modus med musikk.

KLOKKE FOR ELITELØPERE
Når hvert gram utgjør en forskjell, kan du kjempe mot mållinjen med en lett smartklokke som ikke tar opp mye plass på håndleddet.

MARATONKLARE MATERIALER
Forerunner 945 ligger milevis foran konkurrentene sine med en høytytende silikonrem og en svært holdbar Corning® Gorilla® Glass DX-linse.

GARMIN COACH
Disse adaptive treningsprogrammene (gratis) gir deg veiledning fra trenere og kostnadsfrie treningsprogrammer som tilpasser seg deg og dine mål. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.

INNEBYGDE SPORTSAPPER
Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, bassengsvømming, svømming i åpent vann, baneløping, ellipsetrening, trappegåing med mer.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Få pulsdata3 og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.

MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

LØPSDYNAMIKK
Når Forerunner 945 brukes sammen med et kompatibelt tilbehør, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

KONDISJONSBEREGNING
Tren smartere med kondisjonsberegning , som er en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen tar også endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde, med i betraktningen.

YTELSESKONDISJON
Analyser tempo, puls og pulsvariasjon når du løper, for å få en sanntidsvurdering av din nåværende ytelsesevne.

TRENINGSSTATUS
Denne målingen evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

TRENINGSEFFEKT
Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med aerob og anaerob treningseffekt .

TRENINGSBELASTNING
Denne statistikken måler treningsvolumet de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde økt. Den tar til og med stress, søvn og daglig aktivitet hele dagen utenfor treningsøkter med i denne betraktningen.

INTENSITETSMINUTTER
Med forbedringer basert på veiledning fra WHO kan du nå få en forståelse av når du fikk dine daglige intensitetsminutter og i løpet av hvilken aktivitet du fikk dem.

ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN
Enkle, animerte treningsøkter for kondisjon, styrke, yoga, pilates og intervalltrening med høy intensitet kan lastes ned fra Garmin Connect™-appen.

FORLENGET BATTERILEVETID
Få opptil to ukers batterilevetid i smartklokkemodus og ti timer i GPS-modus med musikk. Bruk UltraTrac™-modusen for å sikre at du har nok kraft til å overgå det lengste løpet ditt.

FARGEKART
Uansett om du løper i gatene eller sykler på gjengrodde stier, har Forerunner 945 innebygde kart som hjelper deg med å holde deg på sporet.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro- klatreplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

DETALJERT NAVIGASJON
Følg en rute eller en løype med detaljerte anvisninger som gir deg beskjed før neste sving kommer.

RUNDTUR-RUTING
Angi en distanse du vil reise, og få anbefalte ruter som fører deg tilbake til startpunktet. TRENDLINE™ POPULARITETSRUTING hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

PULSOKSIMETERSENSOR
Denne håndleddsbaserte pulsoksymetrisensoren5 overvåker oksygenmetningen i blodet for å støtte avansert søvnovervåking og høydeakklimatisering.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få poeng for søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan sove bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene, samt puls, stress, pulsoksymetri5 og respirasjon.

MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan til og med få informasjon på håndleddet ditt med Menstrual Cycle Tracking-widgeten og Pregnancy Tracking-appen.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET
Last ned opptil 500 sanger og spillelister fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement).

GARMIN PAY-BETALINGSLØSNING
Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay via leverandører som deltar.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

LIVETRACK-FUNKSJON
Med LiveTrack kan venner og familie følge sanntidsposisjonen din og til og med se hele den forhåndsplanlagte løypen din. Vær sikker på at dine nærmeste vet akkurat hvor du løper eller sykler.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering2 posisjonen din til nødkontakter.

SYKKELRULLEKONTROLL
Styr Tacx®-smartrullen din via ANT+®-teknologi for løypesimuleringer, automatiske motstandsendringer og treningsmeldinger når du bruker løyper eller treningsøkter fra klokken din.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT™
Last opp aktivitetene dine i Garmin Connect-appen for å komme i kontakt med et aktivt nettsamfunn der folk på farten kan koble seg til og konkurrere – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.

1 Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet.
2 Når parkoblet med en kompatibel telefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.
3 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
4 Når den brukes sammen med løpsdynamikksensoren eller HRM-Run™- eller HRM-Tri™-pulsbelter (selges separat).
6 Når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

I esken

 • GPS-multisportklokken Forerunner 945
 • Lade-/datakabel
 • Documentation

SPECIFIKASJONER

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02063-01
EAN-kode753759211684
VaremerkeGarmin
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

 • Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen