• Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering
🔥 MÅNEDSFINALE - Opptil 70% + 10% EKSTRA* med kode: TGSPRING
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Garmin vívofit® 4

Garmin vívofit® 4

Garmin
Garmin vívofit® 4
Garmin vívofit® 4
Beskrivelse

Beskrivelse

Aktivitetsmåler med over ett års batteritid

 • Enheten har en tilpassbar fargeskjerm som alltid er på, og ett års batteritid1
 • Registrerer skritt, distanse og kaloriforbruk, overvåker søvn, og gir deg et personlig tilpasset daglig skrittmål2
 • Kan brukes til svømming og i dusjen3
 • Synkroniserer med jevne mellomrom med Garmin Connect™, der du blant annet kan lagre, planlegge og dele aktiviteter og bli med i utfordringer
 • Garmin Move IQ®-funksjonen registrerer aktiviteter automatisk og klassifiserer aktivitetstypen i Garmin Connect

Finn flere måter å sette nye rekorder på, med brukervennlige vívofit 4. Den gir deg aktivitetsmåling og friheten til å kunne holde deg i bevegelse uten å måtte ta pause for å lade. Med over ett års batteritid er vívofit 4 den perfekte følgesvenn hele døgnet. Den registrerer aktiviteter hele tiden og klassifiserer dem automatisk med Move IQ.

Smartenhet 24/7

Aktivitetsmåleren vívofit 4 følger utviklingen din hele døgnet, og takket være over ett års batteritid trenger du ikke å legge den til lading. Det er også helt trygt å bruke den i bassenget eller i dusjen. Fargeskjermen som alltid er på, er skarp og enkel å lese, selv i sollys. La personligheten din skinne gjennom ved å tilpasse skjermen med fargetemaer, urskiver og sitater, eller ved å bytte ut remmen. Du får ekstraremmer i ulike farger og stiler.

Praktisk på håndleddet

Med vívofit 4 får du flere nye verktøy som er utviklet for å gjøre hverdagen enklere. Ta en rask titt på været i værwidgeten. Angi en alarm i appen som skal utløses på enheten, eller angi en nedtellingstidtaker på håndleddet for å påminne deg om at det er på tide å slå av ovnen. Har du forlagt telefonen? vívofit 4 kan hjelpe deg med det også.

Move IQ

Du trenger ikke å starte eller stoppe aktivitetstidtakeren manuelt – Move IQ gjør det for deg. Move IQ registrerer og klassifiserer automatisk ulike aktiviteter, for eksempel gåing, løping, sykling, svømming og trening på ellipsemaskin. For gåing og løping kan den til og med starte en aktivitetstidtaker automatisk. Se de registrerte dataene senere i Garmin Connect.

Personlig tilpasset aktivitetsmåling og motivasjon

vívofit 4 gir deg inspirasjon til å komme deg opp og ut. I tillegg til å registrere skritt, distanse, kaloriforbruk og søvn, registrerer den også perioder med inaktivitet. En farget bevegelseslinje fylles opp for å varsle deg hvis du har vært i ro for lenge. Tilbakestill den ved å gå i et par minutter. vívofit 4 lærer seg til og med aktivitetsnivået ditt og tilordner deg deretter et oppnåelig daglig skrittmål. Etter hvert som du når milepælene, justerer enheten målet for neste dag og puffer deg gradvis mot en sunnere livsstil.

Del og konkurrer

vívofit 4 synkroniserer med jevne mellomrom med Garmin Connect. Med Garmin Connect™-appen er det enklere enn noensinne å sette nye rekorder. Med de fargerike aktivitetskortene får du all statistikken din med et øyekast. Bla ned for å se en enkel sammenligning av dagens resultater med tidligere resultater, eller trykk for å få mer detaljert informasjon. Aktiviteter og andre helsemålinger som er registrert av enheten, vises i klare detaljer. I tillegg er dataene du ser skreddersydd kun for deg og måten du beveger deg på, uten noe unødvendig informasjon.

Skrittutfordringer med barna

Bruk Toe-to-Toe™-funksjonen til å utfordre barna dine til en skrittkonkurranse. Din vívofit 4-aktivitetsmåler kan kobles trådløst til barnets vívofit jr. 2 eller til og med en annen vívofit 4 for å sparke i gang en tidsbestemt skrittkonkurranse. Det hele kontrolleres rett fra håndleddet, og når konkurransen er over, kan du både se totalt antall skritt under utfordringen og finne ut hvem som vant.

1 Ved vanlig bruk – batterilevetiden kan variere avhengig av bruken
2 Aktivitetssporingens nøyaktighet
3 Se vanntetthetsklassifisering

I esken

 • vívofit 4
 • Dokumentasjon

SPECIFIKASJON

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-01847-10
EAN-kode-
VaremerkeGarmin
[No translation] ?

Toppsäljare

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

 • Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen