• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
LAGERRYDDING - Klikk her!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Garmin Forerunner® 955 Solar

Garmin Forerunner® 955 Solar

Garmin
-15%
Garmin Forerunner® 955 Solar
Garmin Forerunner® 955 SolarGarmin Forerunner® 955 SolarGarmin Forerunner® 955 Solar
Beskrivelse

Beskrivelse

LØP PÅ ET HØYERE NIVÅ

Tren mot nye mål. La oss ta neste skritt sammen. Tren på ditt beste, yt ditt beste og kom i gang til ditt neste løp.

  • Forerunner 955 Solar leveres med en Power Glass™ linse for solcellelading som forlenger batterilevetiden.
  • Få opptil 20 dager med batterilevetid i smartklokkemodus1 for et fullstendig bilde av helsen din – fra søvn til trening.
  • Utnytt solas kraft, og få opptil 49 timers batterilevetid i GPS-modus med solcellelading2.
  • Sveip gjennom statistikk og kart med en ny, responsiv trykkskjerm.
  • Løp alle ruter trygt ved hjelp av innebygde kart i fullfarge og flerbånds-GPS.
  • Vit når du er klar for en produktiv økt med treningsevne.
  • Planlegg strategien din med daglige forslag til treningsøkter, løpsdetaljer med mer på løpsmodulen.

SOLCELLEDREVET BATTERI

Få opptil 20 dagers batterilevetid i smartklokkemodus med solcellelading1. I GPS-modus får du opptil 42 timer innendørs eller 49 timer med solcellelading2. Med UltraTrac™ modus kan du gå enda lenger med opptil 110 timer med solcellelading2.

BERØRINGSSKJERM OG KNAPPER

Klikk eller sveip gjennom kart og statistikk med tradisjonelle knappekontroller eller en ny, responsiv trykkskjerm.

TILPASSET DE DEDIKERTE

Forerunner 955-smartklokka veier bare 52 gram og holder deg lett på foten og i kontakt med kroppen din.

TRAINING READINESS

Fra det øyeblikket du våkner, får du en poengsum basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning med mer, slik at du kan avgjøre om det er en god dag å trene hardt – eller ta det rolig.

MORGENRAPPORT

Få en oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter så snart du våkner – sammen med pulsvariasjonsstatus, treningsevne og vær. Du kan til og med tilpasse rapporten til å vise hva du vil se.

PULSVARIASJONSSTATUS

Få en dypere forståelse av den generelle helsetilstanden din, trening og restitusjon gjennom pulsvariasjonen din mens du sover, basert på teknologi utviklet av Firstbeat Analytics™-avdelingen vår.

LØPSMODUL

Gjør deg klar for neste løp med treningstips, daglige forslag til treningsøkter og prognoser for fullføringstid basert på løpsdetaljer, vær og ytelse.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER

Se hele uka med daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasses etter hvert løp og samsvarer med ytelsen og restitusjonen din, i tillegg til løpene som kommer opp i Garmin Connect™ appkalenderen.

GARMIN COACH

Gratis adaptive treningsprogrammene programmer inkluderer programmer for 5 km, 10 km og halvmaraton med veiledning fra trenere som tilpasser seg deg og dine mål.

LØPSKRAFT

Få en kontinuerlig måling på håndleddet av hvor mye kraft du bruker på veien mens du løper når du bruker en Running Dynamics Pod eller et HRM-Pro™ pulsbelte.

REAL-TIME STAMINA

Bruk disse dataene om utholdenhet til å spore og administrere anstrengelsene dine – og unngå å bli overanstrengt på starten av løpe- eller sykkelturen.

LØPSDYNAMIKK

Når du bruker en Running Dynamics Pod eller et HRM-Pro pulsbelte, måler Forerunner 955-klokka avgjørende løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

TRENINGSSTATUS

Ved hjelp av nye indikatorer som pulsvariasjonsstatus, nylig treningshistorikk og ytelse får du en enkel innsikt i den generelle innsatsen din – og om du trener produktivt, nærmer deg toppen eller sliter.

AKUTT BELASTNING

Sammenlign intensiteten til de siste treningsøktene med det optimale området for å forbedre treningen din og treningshistorikken din.

TRENINGSEFFEKT

Se hvordan treningsøktene dine påvirker utholdenhet, hastighet og styrke med aerob og anaerob TRENINGSEFFEKT tilbakemelding.

PACEPRO™-FUNKSJON

PacePro-funksjonen gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

RESTITUSJONSTID

Vit hvor lenge du skal restituere før din neste intensive treningsøkt basert på din siste treningsøkt samt generelt stress, søvn og daglige aktiviteter utenom trening.

KONDISJONSBEREGNING

Tren smartere med Kondisjonsberegning, en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen regner også med endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde.

YTELSESKONDISJON

Få en analyse av tempo, puls og pulsvariasjon når du løper, for å få en sanntidsvurdering av din nåværende ytelsesevne.

SYNKRONISER TRENINGSPROGRAM

Få treningsprogrammer for innendørs og utendørs trening fra Garmin Connect™-appen, eller synkroniser sømløst med Forerunner-enheten din fra andre plattformer, inkludert TrainingPeaks® og TrainerRoad.

INNEBYGDE SPORTSAPPER

Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, triatlon, bassengsvømming, svømming i åpent vann, baneløping med mer. Bytt sport med ett knappetrykk under løp og treningsøkter.

VISUELL LØPSBEREGNING

På grunnlag av løpshistorikken din og det generelle kondisjonsnivået ditt kan du få et estimat av hva tempoet ditt kan være for 5 km, 10 km – eller til og med en maraton. Dessuten belyser trenddata virkningen av treningen din over tid.

STØTTE FOR MULTIBÅND

Få tilgang til flere globale navigasjonssatellittsystemer, og få tilgang til flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter for bedre nøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres bort, er svake eller vanligvis ikke trenger inn – noe som gir deg overlegen nøyaktighet for hvor langt og hvor raskt du har løpt – selv i utfordrende miljøer.

FARGEKART

Uansett om du løper i bygatene eller sykler på gjengrodde stier, har Forerunner 955 innebygde fullfargekart for å holde deg på sporet.

DETALJERT NAVIGASJON

Følg en løype ved hjelp av detaljerte anvisninger som viser deg på forhånd hvor neste sving er.

RUNDTUR-RUTING

Med Trendline™ popularitetsrutingen er det enkelt å finne de beste lokale rutene. Bare skriv inn ønsket avstand, og Forerunner 955 vil foreslå ruter som bringer deg tilbake til utgangspunktet.

LENGER FREMME

Få en rask oversikt over punkter av interesse langs ruten. I tillegg kan du se ytelsesstatistikk, mellomtider og avstand/høyde – pluss et sammendrag av kommende viktige løypepunkter.

CLIMBPRO-FUNKSJON

Bruk ClimbPro-stigningsplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokka registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering3 posisjonen din til nødkontakter. Hendelsesregistrering er aktivert som standard bare for utvalgte aktivitetsprofiler.

LØYPER

Opprett eller finn eksisterende løyper i Garmin Connect-appen, slik at du aldri går tom for steder du kan løpe. Du kan også planlegge dem på andre plattformer som Strava og Komoot, og deretter automatisk synkronisere dem med Forerunner-smartklokka.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken måler hele tiden din puls4 med nyeste generasjon pulssensor og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile4.

FORBEDRET SØVNOVERVÅKNING OG SØVNPOENGSUM

Forstå hvordan kroppen din restituerer seg– og gjør deg klar for trening – med den forbedrede søvnovervåkningsfunksjonen vår. Når du våkner, får du en søvnpoengsum og en oversikt over søvnfasene dine, pulsoksymetri5 og respirasjon, samt detaljert informasjon som kan gi deg forbedret søvnkvalitet.

PULSOKSYMETERSENSOR

Denne håndleddsbaserte pulsoksymetrisensoren5 overvåker oksygenmetningen i blodet for å støtte avansert søvnovervåking og høydeakklimatisering.

MENSTRUASJONSSPORING

Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan også se og loggføre detaljer på håndleddet med Women's Health Tracking-appen.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON

Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls4, pulsvariasjon, pulsoksymetri5, respirasjon og stress. Deretter kan du dele denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET

Last ned opptil 500 sanger og spillelister fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement).

KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™

Betal kontaktløst med 6 Garmin Pay, les mer om hvilke banker som støtter betalingstjenesten her.

SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en Apple® eller Android™ smarttelefon. Hvis du har en Android-telefon, kan du til og med svare på tekstmeldinger.

SYKKELRULLEKONTROLL

Styr Tacx®-smartrullen din via ANT+®-teknologi for løypesimuleringer, automatiske motstandsendringer og treningsmeldinger når du bruker løyper eller treningsøkter fra klokken din.

GARMIN CONNECT-APP

Se helse- og treningsinformasjonen din, koble til og konkurrer med venner, meld deg på utfordringer for å gjøre deg fortjent til merker og mer – alt i én gratis, abonnementsfri app.

CONNECT IQ™-BUTIKKEN

Legg til urskiver, datafelter og apper på en parkoblet klokke fra Connect IQ Store-appen lastet ned på en kompatibel smarttelefon.

I esken

  • Forerunner® 955 Solar multisportklokke
  • Lade/datakabel
  • Dokumentasjon

1 Forutsetter bruk hele dagen med tre timer per dag utendørs i 50 000 lux.
2 Forutsetter kontinuerlig bruk i hele perioden i forhold på 50 000 lux.
3 Når parkoblet med en kompatibel telefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.
4 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
5 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
6 Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet, på Garmin.com/GarminPay/banks.
TrainingPeaks® er et registrert varemerke som tilhører Peaksware, LLC. SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper. Apple® er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android er et varemerke for Google LLC.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02638-20
EAN-kode-
VaremerkeGarmin
Farge-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen