• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 75%

FAQ

Hvordan fortsetter jeg hvis et produkt er ødelagt?

Vi selger bare produkter fra offisielle distributører, agenter eller direkte fra produsenten, noe som innebærer at vi i en undersøkelse kan raskt komme til en konklusjon. Noen ganger er det nok at vi sender inn bilder til den aktuelle leverandøren, men noen ganger må vi også få produktet - enten for å se på det selv eller sende produktet til produsenten for en undersøkelse.

Hva med et produktbrudd?

Det avhenger av hvordan skaden har skjedd. Hvis du har forårsaket skaden selv, vil klagen din ikke bli akseptert, med mindre klare mangler kan være i kvalitet eller noen produksjonsfeil. Du bør feste skaden så snart den oppstår / så snart du legger merke til det for dokumentasjon. Send deretter saken til kundeservice@tengo.se.

Hva med rackskade?

Skader forårsaket av andre strekninger enn Parbell er ikke dekket av leverandørens garanti eller i vår garanti og kan derfor ikke bli annonsert. Hvorvidt kampen var flittig eller ikke, er dette ikke et klage tilfelle. Vær derfor ekstra forsiktig ved slag i nærheten av veggene / glasset / gulvet / masken og bruk alltid et rammedeksel.

Hvordan ser du om skaden er forårsaket av slag i veggen og ikke ball?

Vanligvis er skade forårsaket i ramme av selvpåført vold, det vil si av en hit som ikke har vært på en ball uten mot veggen / glasset / gulvet / nettoinnlegget eller andre. Mottatte bilder eller skadet produkt vil bli sendt til leverandøren eller produsenten som bestemmer om produktet kan annonseres eller ikke når de har omfattende kunnskap om sine produkter og den beste juryen.

I de fleste tilfeller kan man bestemme i mønsteret på en sprekk og kan så se hvor skaden begynte. Hvis en sprekk kommer fra rammen og går innover, er det vanligvis på grunn av at raketten blir omgjort til noe hardt som glass, gulv eller nettingspost.

Hvor ofte skal du endre stativet?

Dette er både et preferanseproblem og et merke av badge spørsmål. Jo oftere du spiller og jo høyere nivået spillet er jo mer iført det vil være for din racket. Den vanligste for øvelsen som spiller 2-4 dager i uken er å leke med en og samme racket i 9-12 måneder, men det går vanligvis for å gjøre det lenger. Det kan være fordi stativet i sin helhet fikk en rekke smell og begynner å miste sin "skinne", det kan også være fordi kjernen ble mykere og mistet sine egenskaper.

Hvordan returnerer jeg et element?

Du kan returnere et element ved å lime tilbake notatet som følger med pakken. Hvis du mistet returnotatet, kan du sende deg en e-post til info@tengo.se for å gjenvinne returnotatet ditt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen