• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Gjenoppretting  Massasje  Massasje pistol  Gymstick Fascia Gun Mini

Gymstick Fascia Gun Mini

Gymstick
-25%
Gymstick Fascia Gun Mini
Gymstick Fascia Gun MiniGymstick Fascia Gun MiniGymstick Fascia Gun Mini
Beskrivelse

Beskrivelse

Gymstick Fascia Gun hjelper til med å lindre stramme muskler, sårhet og stiv rygg i COMPACT størrelse uansett hvor du går. Fascia-pistolen tilbyr fem tilpassede massasjehoder, som gir en avslappende massasjeopplevelse som fremskynder muskelgjenoppretting og reduserer risikoen for sportsskader.

Enheten byr på 3 forskjellige vibrasjonsnivåer, slik at den ikke blir sliten selv ved sterkere massasjebehandling; mellom 1400rpm til 2800rpm. Leveres med 4 forskjellige hodefester for enkel å bruke og helkroppsgjenoppretting.

Anmeldelse fra Best i test

Stillegående og kompakt massasjepistol med flere vibrasjonsnivåer        
Gymstick Fascia Gun er en mindre massasjepistol som er imponerende kompakt i sitt design. I prisen inngår en smart veske som gjør pistolen perfekt å ha med på reise eller til treningsstudioet. Til tross for den lille størrelsen tilbyr den hele seks vibrasjonsnivåer og inkluderer fire forskjellige munnstykker.

Lett å lade med flere vibrasjonsnivåer
Man kan ikke se bort fra at motoren er i det minste laget, men den er også primært for enklere massasjer på jobb eller på reise. Den leveres i en hendig veske hvor du kan oppbevare alt av tilbehør og ladere. Den lader via USB-C, noe som er fordelaktig fordi det er vanlig at flere andre teknologiske enheter i hjemmet også lader på samme måte. Skulle du miste laderen, er det likevel gode sjanser for at du finner en ny et eller annet sted hjemme eller på jobben. Har du en datamaskin på jobben, kan du enkelt lade massasjepistolen via USB-porten.

Fascia Gun er både diskret og elegant på samme tid. Den er designet med lysdioder som viser gjeldende vibrasjonsnivå, men når det kommer til batteristatus, må du leve i uvisshet. Heldigvis er den enkel å lade. Det korte håndtaket gjør det ikke helt lett å få tilgang til musklene for eksempel i ryggen på egenhånd, der trenger du assistanse.

Behagelig lydbilde gir et bredere bruksområde
Ikke overraskende har vi også problemer med å trenge inn i litt større muskelgrupper, som baksiden av låret – motoren er rett og slett for svak. Det positive med dette er at motorstøyen også er lav, og ønsker du å bruke massasjepistolen for eksempel på toget eller bussen, fungerer det fint uten at du forstyrrer medpassasjerene. Våre målinger viser et desibelnivå på mellom 55 og 63 dB, noe som tilsvarer lyden av en vanlig samtale eller støyen i et stille kontormiljø.

Gymstick Fascia Gun er et godt valg for deg som alltid vil ha med deg massasjepistolen. Den er ideell for en avslappende massasje på kontoret, på toget eller foran TV-en.

+Lavt støynivå, smidig, flere munnstykker, forskjellige vibrasjonsnivåer
– Vanskelig å nå overalt, ingen batteristatus, svak motor

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGy61185
EAN-kode6430062515176
VaremerkeGymstick
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen