• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 75%
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Yoga  Yoga matte  Samarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga matta

Samarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga matta

Samarali
Samarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga matta
Samarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga mattaSamarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga mattaSamarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga mattaSamarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga mattaSamarali Sun Eclipse Yoga mat, Yoga matta
Beskrivelse

Beskrivelse

Laget av naturlig kork og gummi og lar deg holde balansen med miljøet. Med en umalt finish holder den føttene godt på bakken, og gummiunderlaget sørger for at teppet blir der det skal være.

Det iøynefallende korklaget er laget av den naturlig fornybare barken fra korktreet, som høstes hvert 9. år for å gi oss et ugjennomtrengelig, vanntett topplag. Det nedre laget av yogamatten er laget av naturgummi, som har sin opprinnelse i gummitrær.

Corkyogamatten har selvrensende egenskaper, noe som betyr at den er antibakteriell, muggbestandig og håndterer perfekt svette og lukt, spesielt etter intense yogaøvelser.

Vi prøver vårt beste for å forbedre emballasjen av yogamatter. 99% av emballasjen vår er laget av papir, så ikke mer unødvendig plastemballasje!

SPESIFIKASJONER

  • Dimensjoner: 183 x 61 x 0,4 cm (lengde x bredde x tykkelse)
  • Material Cork & amp; gummi
  • Vekt: 2,5 kg
  • Pakke: Tynn papirfolie & amp; eske
  • Tilbehør Bomullsrem + e-bok

MILJØVENNLIG - denne yogamatten er i dobbeltlag og begge sider - kork (biologisk nedbrytbar) og gummi (resirkulerbar) - er laget av naturlige / organiske materialer, noe som gjør den til en økologisk alternativ til andre typer syntetiske tepper. I tillegg er materialet pustende, mykt og veldig behagelig for huden.

GRIP - korkyogamatten har et veldig godt grep og holder den på plass under hele treningsprosessen. I tillegg har den dempende egenskaper og absorberer trykk i stedet for å forskyve det. Dette gjør øvelsene dine enda mer behagelige og morsomme. I tillegg hjelper matten deg med å holde balansen, selv under intense yogaøvelser

SLEEPING BELT - Bærestroppen (laget av bomull) som følger med i pakken lar deg bære yogamatten til et sted du vil uten problemer. </ p>

UNIK SENTRAL ASIANSK DESIGN - Disse yogamattene er designet i henhold til våre kjerneverdier som verdsetter vår egen arv og kultur.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSM11112
EAN-kode5060713080046
VaremerkeSamarali
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen