• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 FINAL SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Kosttilskudd  Energipakke  Maurten Bundle CAF

Maurten Bundle CAF

Maurten
Maurten Bundle CAF
Maurten Bundle CAF
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pakken fra Maurten er den optimale pakken for den aktive utøveren. Uansett hvilken sport du driver med, vet du at energi er noe som trengs for at du skal kunne komme deg gjennom treningsøktene og for å kunne utfordre deg selv til å nå neste nivå.

Oppskriften på suksess - nå målene dine med en full energitank.

Hva er inkludert i pakken?

  • 1 boks (12 porsjoner) GEL 100 CAF 100
  • 1 eske (14 porsjoner) DRINK MIX 320 CAF 100

GEL 100 CAF 100 er energi innkapslet i en naturlig hydrogel. Hver porsjon inneholder 100 mg koffein - tilsvarende 1,5 espresso eller en kopp brygget kaffe - og 25 gram karbohydrater. Bygget med syv ingredienser - ingen tilsatte fargestoffer, konserveringsmidler eller smaker. Som alle produktene våre er de veganvennlige.

Bruk GEL 100 CAF 100 selv for en kortere periode, eller kombiner den med andre Maurten-produkter for å sikre at du har nok karbohydrater gjennom hele økten. Les mer her.

DRINK MIX 320 CAF 100. Koffein, karbohydrater og hydrering: dette produktet har alt og er laget uten tilsatt syre, fargestoffer eller smaker. Ved å bruke hydrogel-teknologien har Maurten også klart å skjule koffeinens bitterhet. DRINK MIX 320 CAF 100 kan brukes til å bygge opp koffeinnivåer - alene eller sammen med andre koffeinkilder for å oppnå tilstrekkelig koffeinnivå under aktiviteten. Les mer her.

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummerpkt-200-2111
EAN-kode2230000101553
VaremerkeMaurten
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen