• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Junior  Asics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko Junior

Asics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko Junior

Asics
-20%
Asics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko Junior
Asics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko JuniorAsics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko JuniorAsics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko JuniorAsics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko JuniorAsics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko JuniorAsics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko JuniorAsics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko Junior
Beskrivelse

Beskrivelse

Kjøp Asics beste tennissko/padelsko for barn.

Er du på jakt etter de perfekte tennisskoene/padelskoene for barnet ditt? Da trenger du ikke lete lenger! ASICS Resolution 9 Allcourt for barn er det ultimate valget for unge idrettsutøvere som streber etter prestasjon og komfort på tennisbanen eller padelbanen. Med sin avanserte teknologi og overlegne design er disse skoene spesielt utformet for å gi barnet ditt en fordel i spillet.

ASICS Resolution 9 Jr tennisskoene tilbyr enestående stabilitet og støtte. Den integrerte Trustic-teknologien gir ekstra støtte i mellomfoten, noe som reduserer risikoen for vridninger og gir økt stabilitet ved raske sidebevegelser. Barnet ditt vil føle seg trygt og stabilt på banen, noe som gir dem tillit til å slå sine beste slag.

I tillegg til stabilitet er komfort også av største viktighet. ASICS Resolution 9 barnetennissko/padelsko har en overlegen demping med sin GEL-teknologi. Dette absorberer effektivt støt og reduserer belastningen på føttene under intense kamper eller treninger. Barnet ditt kan fokusere på spillet sitt uten å bli distrahert av ubehag eller smerte.

Med tanke på at barn vokser raskt, har ASICS Resolution 9 barnetennissko også en utmerket holdbarhet. De er laget av høykvalitetsmaterialer som er konstruert for å tåle belastningene som følger med tennis. Du kan være sikker på at disse skoene vil vare lenge og gi barnet ditt en pålitelig partner på banen.

Til slutt kan du være trygg på at du investerer i et pålitelig merke. ASICS er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og deres engasjement for å produsere produkter som overgår forventningene. Ved å velge ASICS Resolution 9 barnetennissko gir du barnet ditt de beste forutsetningene for å nå sitt fulle potensiale på tennisbanen.

Oppsummert, ASICS Resolution 9 barnetennissko er det perfekte valget for unge tennisspillere. Med sin overlegne stabilitet, komfort, holdbarhet og stil vil barnet ditt ha alt de trenger for å lykkes.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG1044A06730136
EAN-kode-
VaremerkeAsics
FargeGrey
Skostørrelse-
[No translation] ?

Toppselgere innen padel sko junior

Babolat Jet Premura Junior, Padel sko Junior
fra 365 kr
999 kr
Kampanje
Finnes i flere varianter
Babolat Jet Premura 2 JR, Padel sko Junior
fra 759 kr
1 000 kr
Kampanje
Finnes i flere varianter
-20% Asics Gel-Resolution 9 GS, Padel sko Junior
800 kr
1 000 kr
Kampanje frem til 30/6
Finnes i flere varianter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen