• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Salg 20-70% & fri frakt. Kode: FRIFRAKT04
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Varlion Bourne Summum Prisma Radio W

Varlion Bourne Summum Prisma Radio W

Varlion
-48%
Varlion Bourne Summum Prisma Radio W
Varlion Bourne Summum Prisma Radio WVarlion Bourne Summum Prisma Radio WVarlion Bourne Summum Prisma Radio WVarlion Bourne Summum Prisma Radio WVarlion Bourne Summum Prisma Radio WVarlion Bourne Summum Prisma Radio WVarlion Bourne Summum Prisma Radio W
Beskrivelse

Beskrivelse

Bourne er en modell som ble født i 2018 fra fusjonen mellom Cañon (diamantform laget i 1995) og Avant (dråpeform laget i 2009). Som et resultat oppnådde vi en dråpeformet racket, designet for spillere som søker kontroll i spillet uten å miste kraft.

En av de viktigste nyhetene til denne modellen er radioteknologi, som innebærer en revolusjon innen produksjon, motstand og ytelse av padelracketer. Med den har vi klart å produsere den første racketen som kommer ut av sin egen form allerede boret.

Dette er mulig takket være 2 faktorer: for det første utviklingen av en ny form som inkluderer den ytre avlastningen av hullene; og for det andre blir materialene forhåndsboret og trimmet før de introduseres i den. Takket være dette kommer racketen ut med hullene som allerede er laget og med en jevn og avrundet radius.
Det tekniske resultatet er en betydelig økning i motstandskraften til kjernen og en 50% reduksjon i bruken av stoffer.

Den andre nyheten til denne modellen er Airfow-teknologien, fokusert på å gi flyt til luftpassasjen gjennom racketen takket være noen avlange hull plassert mellom rammen og kjernen. Som i resten av hullene er det også brukt radioteknologi i disse.

Denne racketen på profesjonelt nivå har Prisma-rammen, som vi klarer å redusere kontaktpunktet til rammen mot vegger og overflater med 90 %, samt 10 % luftmotstand. Alt dette betyr bedre manøvrerbarhet av racketen og større akselerasjonskapasitet ved treff.

På den annen side har vi forsterket dens mest skjøre spiss (hodet) med en selvklebende støtfanger som tilpasser seg perfekt til formen, Prisma-støtfangeren. Dette dekker ikke bare rammen, men også dens forbindelse med racketens plan.

I tillegg, for å eliminere temperaturpåvirkningen på rackets materialer, har denne modellen blitt produsert med to typer gummi: en mykere en, kalt "W", anbefalt å brukes ved lave temperaturer eller opptil 25ºC / 77ºFF; og en hardere, kalt "S", anbefales brukt ved temperaturer over 25ºC / 77ºF.
Av denne grunn anbefaler vi å bære begge racketene i vesken slik at spilleren bruker en eller annen modell, avhengig av omgivelsestemperaturen.

Når det gjelder å bruke effekter på treffene, presenterer den en grov tekstur i flyet kalt Slice, som er designet og utviklet med en serie buede linjer som får ballen til å feste seg mer.

Som navnet antyder, inkluderer Maxima Summum Prisma Summum-teknologi i sin konstruksjon, som er basert på summen av flere faktorer:

- Et lengre grep enn vanlig for å gi spilleren et mer komfortabelt og profesjonelt grep, og også for å gjøre det lettere for de som bruker begge hendene på bakhåndsskudd.

- En 1 cm lengre slagflate.

– Og Wings Diffuser-teknologien i hjertet, med en aerodynamisk forbedret diffuser, som gir mer manøvrerbarhet og presisjon.

Og til slutt er det verdt å fremheve Handlesafety-teknologien, et nytt sikkerhetssystem for håndtaket. Normalt i alle racketer kommer tauet ut fra et sentrert hull som er festet til håndtaksrammen ved hjelp av en pinne, nagler, spiker osv. Men med dette systemet går tauet gjennom de to veggene på håndtaket og kommer ut på begge sider av spissen, og gir dermed 100 % sikkerhet og komfort til grepet.

Egenskaper

  • Form: Diamant
  • Type spill: Hovedsakelig strøm
  • Nivå: Profesjonell
  • Linje: Premium
  • Balanse: Middels høy
  • Type kjerne: Hard kjerne for -25ºC/-77ºF
  • Hovedmateriale: Karbonfiber
  • Håndtak: 14,5 cm
  • Ramme: Prisma ramme
  • Hjertekonstruksjon: Med diffusor
  • Ru tekstur i overflaten: Ja, SLICE tekstur. Veldig merkbar og innebygd i racketformen
  • Selvklebende støtfanger: Ja
  • Deksel: Ja, Summum Pro-dekselet er inkludert
  • Samling: 2023/2024
  • Vekt: Fra 355 til 380 gr.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGV2301004851OS.RK
EAN-kode8401010262075
VaremerkeVarlion
FormDiamant
NivåAvansert
VektgruppeTung
BalanseMellom
EgenskaperKraft
[No translation] ?

Toppselgere innen padelracket

-20% Nox X-One, Padelracket
556 kr
695 kr
Kampanje frem til 2/5
-20% RS Cobra Womens Ice Edition, Padelracket
1 000 kr
1 250 kr
Kampanje frem til 2/5
-26% Adidas Metalbone #Greenpadel, Padelracket
1 995 kr
2 695 kr
Kampanje
-47% STIGA Art, Padelracket
1 315 kr
2 495 kr
Kampanje
-32% Adidas Metalbone Youth 3.1, Padelracket
1 024 kr
1 495 kr
Kampanje
-30% Babolat Storm, Padelracket
699 kr
995 kr
Kampanje
-20% Adidas Metalbone HRD, Padelracket
3 519 kr
4 399 kr
Kampanje frem til 2/5
-39% Babolat Veron Counter, Padelracket
1 571 kr
2 595 kr
Kampanje

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen