• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 60%

Hva padelracket bør jeg velge?

Den berømte jungelen. Uansett hvor du er i din padelkarriär det er vanskelig å vite hvilke padelracket som passer deg, ditt nivå og fremfor alt din spillestil. Som en nybegynner, anbefaler vi at du bruker en mykere padelracket, så kan du lettere generere momentum, marginer for miss-hits øker og at møtet følelsen bare absorberer bedre og er mer tilgivende. Vi anbefaler også en rund form og en lav balanse, eller en dråpe formet padelracket midler balanse hvis du føler at du har en litt mer aggressiv og eventyrlystne spillestil. Som tidligere tennisspiller, anbefaler vi dråpe eller diamantformede racketer vanligvis når tennisspillere er vant til å møte ganske høyt oppe på stativet.

Når du kommer til et høyere nivå, mosjonist og opp, er det sagt at du naturlig vil ha en mer topptung padelracket med en mindre sweet spot. Dette er ikke alltid sant. Det finnes en rekke aspekter å ta i og det er globale aktører fortsatt foretrekker myke, lågbalanserade padelrack, akkurat som de typiske nybegynner gjør.

Forskjeller mellom padelrack

Når Padel først tok landet med storm for noen år siden var det mange som ikke tror padelrack virkelig skilte seg så mye. Det var så mye moro hver gang å gå ut på padelbanan med en kunde, med to eller tre identiske i utseende padelrack og merke den store forskjellen at Cohen ville faktisk får oppleve.

form:

Formen spiller en avgjørende rolle i hvordan padelrack forskjellig. Det er i utgangspunktet tre forskjellige former, men da har innovative merker som Prince, Varlion og Siux gjort padelrack som er mellom dråpen og diamant og mellom runde og teardrop. Det mest avgjørende forskjellen mellom skjemaene er vanligvis balanse henger med. I runde padelrack er balansepunktet lav. På teardrop padelrack balansen vanligvis betyr og diamant-formet padelrack balanse er vanligvis høy.  Dette har imidlertid blitt revolusjonert av noen i det siste. For eksempel har det Babolats nye Viper og Veron Counter en topptung balanse, selv om utformingen er rund. Det betyr at du kan ha tilgang til sentrert og veldig sjenerøs Sweetspot, men du har også innflytelse for å knuse ballen ut av buret.

Jo høyere balansepunkt en padelracket har, er jo høyere er vanligvis sweetspot. Jo høyere balansepunkt er, jo mindre sweet spot. Jo høyere balansepunkt er padelracket, jo høyere etterspørselen er der for deg som spiller å treffe mark. På lågbalanserade padelrack kan du få gode bilder selv når ballen treffer lenger ut mot rammen, som er et sterkt argument for hvorfor en runde padelracket anbefales for nybegynnere.

Materialet: 

Det finnes hundrevis av forskjellige materialsammensetninger og kombinasjoner på markedet i dag. De mest brukte materialer i padelrack i ansiktet er glassfiber og karbonfiber. Glassfiber er litt finere og mykere materiale med absorberende egenskaper. Med en mykere ansikt, får du lettere tilgang hastighet, blir rammet følelse generelt mer tilgivende og skånsom og følelsen av investeringene er ofte bedre. Imidlertid kan man oppleve treffet følelsen svampete, og det er vanskelig å generere reell makt. Dette er den vanligste årsaken til at våre kunder skal ta steget fra glassfiber til karbonfiber.

Karbon fiber er en stivere, hardere og mer holdbare materialer med raskere bedring. Jo flere karbonfibre er i en padelracket den mer respons, og rekyl kraften du genererer. Men samtidig som ansiktet blir stivere, høyere belastning for deg som spiller vil du bli straffet hardere når du ikke treffer riktig. Carbon kan også føre til problemer med albuen hvis du treffer feil når karbonfiber ikke absorberer også. En misforståelse som ofte gjøres er at stivere racketen, jo mer fart du får. Dette er ikke sant. Du får mindre fart, jo stivere racketen er imidlertid mer kontroll og presisjon, spesielt når kraften og responsen på innflytelse. Det finnes en rekke forskjellige stivhet og nivåer av karbonfiber.

Kjernen:

Skummet i racket spiller en stor rolle. Kanskje den største rollen. En padelracket som har en stiv karbonfibermateriale kan oppfattes som myk, hvis kjernen er myk. Den mest innovative padelmärken som Nox, Bullpadel, Babolat, Siux med flere mennesker har også begynt å produsere kjerner med flere lag. Disse lag består av forskjellige tettheter for å gi spilleren en mangfoldig og fleksibel erfaring padelbanan. Bullpadel har sin multieva kjerne som skjer på ulike måter, avhengig av din swing hastighet og hastigheten på ballen som du treffer. Dette gjør at du, spilleren for å få mer hjelp i form av glatthet og hastighet av de hardere, tregere moduser, mens du får en stivere hit bilde for raskere svinger og baller, for eksempel når du skal knuse ballen ut av buret, eller når du står ved nettet og forsvarer. Babolats versjon av dette er deres nye X-Eve kjerne. Nox har sitt eget senter som heter HR3, High Recovery 3 lag.

Hva bør jeg vurdere når jeg kjøper en padelracket?

Vurdere hva dine ambisjoner med padle er. Billigere padelracketar en tendens til å holde mindre og da kan det være like bra å investere i en dyrere padelracket, selv om du er nybegynner. Dyrere racketer er ikke nødvendigvis vanskeligere eller mer straffe, så er det toppmodeller fra kjente merkevarer som fungerer like godt for en nybegynner til en proff.

Hvis du ikke er helt sikker ennå hvilken type spiller du tror du er, så vi anbefaler derfor en billigere racket, eller en teardrop formet racket som vil gi deg en smak av alt.

Hva annet bør jeg vurdere?

Vi anbefaler at du, sammen med kjøp av padelracket selv kjøpe en ramme beskyttelse for å beskytte din racket. Selv vinden er obligatorisk når padelrack nesten alltid kommer med bare lindan brukt. Under Lindane bør du ikke ønsker å være i direkte kontakt med, så dette er dyrere og vanskeligere å erstatte. Under Lindane har også viktige funksjoner, så er det dette som hemmer vibrasjoner og reduserer sjansen for deg, stammer armen. Vi anbefaler at du starter med en wrap, men hvis grepet er for smal, så ikke nøl med å legge på mer.

Ikke glem at vi Tengo lidenskapelig padle og vi ser frem til å lede deg til din fremtid padelracket. Vi er tilgjengelige for råd, men vi har også en egen telefonlinje for dette. Du ringer raskt og enkelt å 010-4441800 og klikk syklisten slik at du vil bli koblet til en av våre produkt rådgivere. Vi ser frem til å høre fra deg!

RACKET FOR -THE NOVICE-!

Ditt førstevalg på racketen er viktig, kanskje ikke det viktigste, men definitivt viktig. Tankegangen er at du ikke velger en vanskelig racket som begrenser din gaming glede ved å være vanskelig håndterbare, vanskelig å spille i form av liten overflate eller stiv følelse, men faktisk enda så den ikke begrenser mulighetene dine fra tidligere erfaring. Vi har solgt tusenvis av racketer for nybegynnere så vi føler vi har den erfaring som trengs for å vurdere hva slags rack som passer -typ- nybegynnere.

Babolat Veron Air 2022, Padelracket
2 395 kr
2 595 kr
Kampanje
Adidas Metalbone Hrd, Padelracket
3 995 kr
Kort leveringstid
Adidas Adipower Light 3.1, Padelracket
3 345 kr
Kort leveringstid
Adidas Metalbone Ctrl 3.1, Padelracket
3 495 kr
Kort leveringstid
-20% Link Underdog Women, Padelracket
495 kr
620 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Wilson Blade Pro Padel V2, Padelracket
3 390 kr
Kort leveringstid
Nox X-One 2021, Padelracket
685 kr
Kort leveringstid
Babolat Veron Technical 2022, Padelracket
2 395 kr
2 595 kr
Kampanje
Babolat Storm, Padelracket
985 kr
995 kr
Kampanje
Link Ghost 2022, Padelracket
1 895 kr
Kort leveringstid
-24% Head Graphene 360 Alpha Touch 2021, Padelracket
1 595 kr
2 095 kr
Kampanje
Kort leveringstid
-23% Head Delta Elite Graphene 360+, Padelracket
1 695 kr
2 200 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Wilson Pro Staff V2, Padelracket
3 450 kr
Kort leveringstid
RS Prime Luxury Ice Edition, Padelracket
1 995 kr
Kort leveringstid
Wilson Bela Elite Padel
3 180 kr
Kort leveringstid
Babolat Veron Counter 2022, Padelracket
2 395 kr
2 595 kr
Kampanje
-29% Head Graphene 360+ Zephyr 2021, Padelracket
1 350 kr
1 895 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Wilson Blade Pro Padel V2, Padelracket
3 390 kr
Kort leveringstid
-22% Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021, Padelracket
1 865 kr
2 395 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Link Streaker 2022, Padelracket
2 695 kr
Kort leveringstid
Adidas Essnova Carbon 3.1, Padelracket
1 681 kr
Kort leveringstid
-35% Head Graphene 360+ Delta Motion With Cb, Padelracket
1 545 kr
2 395 kr
Kampanje
Kort leveringstid
-27% Link Coder 2022, Padelracket
995 kr
1 370 kr
Kampanje
Kort leveringstid
-29% Link Zero Women 2022, Padelracket
745 kr
1 055 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Link Lurker 2022, Padelracket
2 795 kr
Kort leveringstid
-22% RS Serpent Elite Black Edition 2022, Padelracket
1 795 kr
2 295 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Adidas Adipower #Greenpadel, Padelracket
2 075 kr
Kort leveringstid
-29% Link Zero Men 2022, Padelracket
745 kr
1 055 kr
Kampanje
Kort leveringstid
-14% Head Delta Elite 2022, Padelracket
1 965 kr
2 295 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Wilson Pro Staff V2 Team Black, Padelracket
1 890 kr
Kort leveringstid
-10% Head Flash Pro 2022, Padelracket
1 350 kr
1 495 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Adidas Metalbone Youth 3.1, Padelracket
1 195 kr
Kort leveringstid
Adidas Rx 200 Light, Padelracket
1 175 kr
Kort leveringstid
-13% Wilson Blade Elite V2
1 800 kr
2 075 kr
Kampanje
Nox Nerbo Wpt Luxury 2022, Padelracket
3 595 kr
Kort leveringstid

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen