• Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Gjenoppretting  Massasje  Massasje pistol  Gymstick Massage Gun CairO Pro

Gymstick Massage Gun CairO Pro

Gymstick
-13%
Gymstick Massage Gun CairO Pro
Gymstick Massage Gun CairO ProGymstick Massage Gun CairO ProGymstick Massage Gun CairO ProGymstick Massage Gun CairO ProGymstick Massage Gun CairO ProGymstick Massage Gun CairO ProGymstick Massage Gun CairO Pro
Beskrivelse

Beskrivelse

Gymstick Massage Gun CairO Pro er den mest ergonomiske massasjepistolen på markedet. Massasjepistolen hjelper til med å avlaste anspente muskler, ømhet og stiv rygg. Modellen er utmerket både for personlig og profesjonell bruk, noe som betyr at den også er et godt valg for en fysioterapeut eller kiropraktor.

Massasjepistolen har fem tilpassede massasjehoder, som gir en avslappende massasjeopplevelse som gir raskere restitusjon av muskler og reduserer risikoen for idrettsskader. Enheten har 5 forskjellige vibrasjonsnivåer som Relax, Soft, Medium, Hard og Extreme; 1400 rpm - 3200 rpm. En lading varer mellom 6,5 timer og opptil 15 timer, avhengig av bruk.

Den pent designede emballasjen inkluderer et fleksibelt stativ. Ekstra batterier selges separat.

Anmeldelse fra Best i test

Lekker massasjepistol med opplyst display og bordstativ
Gymstick CairO Pro er en lekker sak som med sin lange arm gir en behagelig massasje over hele kroppen. Når den ikke er i bruk, plasseres den enten på det fine bordstativet eller i den medfølgende oppbevaringsvesken. Batteritiden er imponerende og er blant de beste i hele testen!

Det elegante designet skiller seg ut
CairO massasjepistolen skiller seg ut i testen vår med sitt stilige design og en smart, litt lengre arm. Den er perfekt hvis du ofte utfører selvmassasje og trenger å nå vanskelig tilgjengelige deler av ryggen. Vi setter spesielt pris på det fleksible bordstativet som lar massasjepistolen stå fremme på en naturlig måte og smelte inn i et moderne interiør.

CairO leverer en imponerende batterilevetid på rundt 15 timer ved laveste hastighet. Når du bruker massasjepistolen i et mørkt rom, er det praktisk at displayet lyser opp slik at du kan se hvilken hastighet du har valgt. Displayet viser også antall slag pistolen har levert i løpet av økten, noe som egentlig er helt unødvendig informasjon. Vi liker imidlertid dioden nederst på armen som viser hvor mye kraft som er igjen i batteriet – en praktisk detalj som flere andre modeller i testen mangler.

Den forlengede armen hjelper deg
CairO Pro tilbyr en høy makshastighet og et bredt spekter av vibrasjonsnivåer. Den er i stand til å gi dyp massasje selv om motstanden øker. Dette merkes når vi prøver å massere litt dypere, for eksempel ryggen, for da stopper motoren ganske raskt. Hvis du ønsker å komme dypere inn i de store muskelgruppene, anbefaler vi at du ser etter en massasjepistol med sterkere spesifikasjoner. Vi skulle også ønsket oss noen flere munnstykker for et bredere bruksområde.

CairO Pro fra Gymstick passer for deg som er ute etter en enkel, men stilig massasjepistol primært for selvmassasje. Visst, motoren er litt svak, men det spiller ingen rolle så lenge du ikke har et sterkt behov for en skikkelig dyp massasje, og det kompenseres også for ved den fantastiske batterilevetiden.

+ Opplyst display, god rekkevidde, lang massasjetid
– Svak motor, mangler enkelte munnstykker

Spesifikasjoner

 • Dimensjoner: 26 x 17 x 7 cm
 • Vekt: 0,96 kg
 • Batterilevetid 6,5 -15t, 2600mAh/24V
 • Motor 30W og amplitude 10 mm
 • 100-240V - 50/60Hz 0,6A
 • Oppbevaringsstativsystem
 • Leveres med premium reise- og oppbevaringsbag
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGY61148
EAN-kode6430062514407
VaremerkeGymstick
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

 • Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen