• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Gjenoppretting  Massasje  Massasje pistol  Gymstick Massage Gun

Gymstick Massage Gun

Gymstick
Gymstick Massage Gun
Gymstick Massage GunGymstick Massage GunGymstick Massage GunGymstick Massage GunGymstick Massage GunGymstick Massage GunGymstick Massage GunGymstick Massage Gun
Beskrivelse

Beskrivelse

Gymstick massasjepistol hjelper til med å lindre anspente muskler, ømhet og stiv rygg. Den er perfekt for både personlig og semi-profesjonell bruk, noe som betyr at den også kan brukes av fysioterapeuter eller kiropraktorer.

Massasjepistolen har fire tilpassede massasjehoder, som gir en avslappende massasjeopplevelse som gjør muskelrestitusjon raskere og reduserer risikoen for idrettsskader. Enheten har 3 forskjellige vibrasjonsnivåer, slik at den ikke slites ut selv med sterkere massasjebehandling; 1200 rpm - 2000 rpm - 2800 rpm.

Leveres med 5 forskjellige hovedstøtter tilpasset forskjellige deler av kroppen.

Anmeldelse fra Best i test

Stillegående massasjepistol med høy verdi for pengene
Med en praktisk veske som inneholder lader, brukerveiledning og fem forskjellige munnstykker, kommer Gymstick Massage Gun klar til bruk. Den tilbyr en motor som har nok kraft til å bearbeide selv de større muskelgruppene effektivt. I tillegg er prisen virkelig overkommelig!

Knappene på håndtaket er såpass diskrete at det kan oppstå forvirring om det er langs håndtaket eller på baksiden man slår på massasjepistolen. Men vi liker designet og synes det er stilig med den matte sorte fargen og det børstede stålet. Jada, knappene langs håndtaket på fronten er subtile, men når pistolen er på, lyser diodene i en behagelig blå farge og samtidig i en rød farge på baksiden. Sammenlignet med for eksempel Gymstick CairO har denne modellen et litt kortere håndtak, noe som gjør det vanskeligere å nå enkelte muskler på egenhånd.

God massasje som ikke blakker deg
I pakken får du totalt fem forskjellige munnstykker som hver har sitt eget lille spesialområde avhengig av hva som skal masseres. Med tanke på prislappen føles det generøst selv om munnstykkene oppleves å være mer plastaktige og av dårligere kvalitet sammenlignet med mange av de dyrere modellene.

Til tross for en litt mindre motor er dette en ganske så tøff liten sak som ikke gir opp med det første. Selv større muskler som legger og lår får en omgang, selv om massasjepistolen ikke kan gå like dypt som modeller med sterkere motor. Vi synes imidlertid at Massage Gun gjør en fin jobb og gir en god massasje på for eksempel anspente skrivebordsskuldre eller slitne rygger.
Så hvorfor ikke gi musklene dine den behandlingen de fortjener – uten å tømme banken!

+ Sjenerøst med tilbehør, lavt lydbilde
– Plastaktige munnstykker, kort håndtak, noe svak motor

Spesifikasjoner

  • Nominell frekvens: 20 - 58 Hz
  • Materiale: ABS, stål, silikon, EVA
  • Batterilevetid 3,5 - 5 t, nominell spenning 16,8V
  • Motor 20W og amplitude 8mm
  • Leveres med førsteklasses reise- og oppbevaringsveske
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGY61147
EAN-kode6430062514483
VaremerkeGymstick
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen