• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Hantler  Dumbbells Set  Finnlo Dumbbell Smartlock

Finnlo Dumbbell Smartlock

Finnlo
Finnlo Dumbbell Smartlock
Finnlo Dumbbell SmartlockFinnlo Dumbbell SmartlockFinnlo Dumbbell SmartlockFinnlo Dumbbell SmartlockFinnlo Dumbbell SmartlockFinnlo Dumbbell Smartlock
Beskrivelse

Beskrivelse

Smartlock manualsett fra FINNLO gir deg uendelig mange manualøvelser å velge mellom i ro og fred hjemme. Hver manual kan stilles inn fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg for å gi deg en så effektiv treningsøkt som mulig – perfekt for sterke armer, brede skuldre og en V-formet overkropp. Det intelligente Smartlock-systemet sørger for at du enkelt og raskt kan endre treningsvekten. Alt som skal til er en rask vri på håndtaket for å velge vekten du ønsker. For å oppnå ekstra komfort, justeres vekten symmetrisk på begge sider av håndtaket. Dette gjør manualene svært effektive til supersets - trening der vekten reduseres symmetrisk i raske intervaller. FINNLOs Smartlock manualer benytter seg av intelligent og vedlikeholdsfri teknologi: Når man vrir på håndtaket beveger en integrert stålstift seg utover og låser fast opp til ti plater på manualhåndtaket. Slik kan du raskt og trygt justere vekten fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg. En vekt hjelper deg med å stille inn riktig vekt på begge manualer og gir deg perfekt kontroll over treningen din.

Premium Smartlock manual kommer med et plassbesparende og moderne manualstativ
av høykvalitativt riperesistent stål. Manualene sitter trygt i stativet og platene som ikke brukes kan oppbevares ordentlig og trygt mens du trener.

Håndtakene på FINNLOs Smartlock manualer kan tilby optimal treningskomfort. Med sine ”softgrip”-flater ligger manualene perfekt og komfortabelt i hendene dine. Platene er dekket av termoplast for å garantere stille og rolig trening hjemme.

Ved å tilby rask vektendring, ny teknologi og en rekke manualøvelser vil FINNLOs Smartlock manualsett hjelpe deg med å komme i toppform i en fei.

Settet inneholder:

  • 2 komplette manualer inkludert plater til 2-20 kg eller 2-32 kg vekt
  • 1 manualstativ til oppbevaring av to manualer på treningsnivå
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa6772
EAN-kode-
VaremerkeFinnlo
Vekt-
LåsetypeSpinlock
MaterialeJern
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen