• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Yoga  Yoga matte  Abilica YogaMat

Abilica YogaMat

Abilica
Abilica YogaMat
Abilica YogaMat
Beskrivelse

Beskrivelse

Yogamatte som er spesielt godt egnet for trening av Yoga og Pilates. Matten er designet for å gi god balanse. 3,5 mm tykk. Str. 173 x 61 m.

Ligger meget stødig på gulvet. Matten kan vaskes på opptil 50 grader (tåler ikke maskinvask). Leveres med treningsplansje.

Anmeldelse fra Best i test

Enkel og stabil treningsmatte for yoga og pilates        
Abilica YogaMat er en ukomplisert yogamatte som egner seg godt til både yoga- og pilatesøvelser. Den er tynn og ligger sklisikkert på bakken, noe som bidrar til utmerket balanse.

Matte i PVC
Denne modellen er laget av PVC (polyvinylklorid), som er en av de vanligste plasttypene i verden og veldig billig å produsere. PVC er ikke et spesielt miljøvennlig materiale sammenlignet med naturkork og bambus, som mange andre modeller er laget av. Materialet kan også inneholde ftalater for å gjøre produktet mykere, men som også kan være helseskadelig. PVC er imidlertid resirkulerbart! Abilica har også en serie med miljøvennlige yogamatter som vi anbefaler å se nærmere på.

Lett matte som kan bli glatt
YogaMat egner seg godt til både yoga- og pilatesøvelser der balanse er et sentralt element. Den er behagelig å ligge på, selv om den kan oppfattes som tynn under øvelser der en større del av kroppen presses mot matten. Vi opplever imidlertid problemer med grepet under de svettere treningsøktene ettersom matten fort blir glatt.

Matten er lett og er enkel å bære med seg. Vi skulle gjerne hatt en slags bærestropp inkludert i prisen, noe som ikke er tilfelle. Det er mulig å kjøpe en praktisk yogabag på Abilicas nettsider, men den koster imidlertid like mye som selve matten.

Et godt førstekjøp
Abilica YogaMat er valget for deg som er ute etter en enklere yogamatte der det fokuseres mer på balanse enn puls og svette. Den har en lav prislapp og kan derfor være et godt førstekjøp om du vil prøve yoga eller pilates.

+Balansesikker, billig
– Hard/tynn, glatt, ingen bærestropp

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerMy373319
EAN-kode7051943733190
VaremerkeAbilica
Hull for hengingNei
MaterialeTPE
Mål & Vekt
Lengde173 cm
Bredde61 cm
Høyde0,35 cm
Tykkelse3,5 mm
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen