• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
LAGERRYDDING - Klikk her!
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Treningsballer  Medisinball  LivePro Double Grip Medicine Ball

LivePro Double Grip Medicine Ball

LivePro
LivePro Double Grip Medicine Ball
LivePro Double Grip Medicine Ball
Beskrivelse

Beskrivelse

Livepro Medicine Exercise Balls with Handles er det perfekte verktøyet for treningsstudio, gruppetrening og separate funksjonelle studioer. Den tilbyr mange forskjellige øvelser. Den strukturerte overflaten av naturgummi er fast og behagelig selv når hendene er svette. Den forhindrer også riper på vegger og gulv.

Ergonomiske håndtak gir et godt grep, noe som er en forutsetning for å kunne trene godt. Den stilige designen sammen med den slitesterk overflaten sørger for at disse kulene varer selv under hardt treningsstudio.

Gymnastikktrening er en veldig populær og funksjonell treningsform, så disse ballene anbefales for alle treningssentre som ønsker å tilby sine kunder høykvalitets og allsidige treningsmuligheter. Handle Gym Ball er også egnet for rehabilitering, trening og balanseøvelser.

Hvis du vil ta treningen med treningsballer enda lenger, anbefaler vi at du tester håndtaksballene. Når kvalitet og utholdenhet også er viktig, er Livepro Medicine Handleball et trygt valg.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGYLP8111-04
EAN-kode-
VaremerkeLivePro
Vekt-
GrepJa
Mål & Vekt
Diameter-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen