• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 MÅNEDSFINALE - Opptil 70% + 10% EKSTRA* med kode: TGSPRING

Titan LIFE Fat Ab Wheel

Titan LIFE
Titan LIFE Fat Ab Wheel
Titan LIFE Fat Ab WheelTitan LIFE Fat Ab WheelTitan LIFE Fat Ab Wheel
Beskrivelse

Beskrivelse

TITAN LIFE Fat Ab Wheel er et robust og holdbart magehjul for trening av magemusklene - sannsynligvis et av de beste magehjulene på markedet! Det er designet for å styrke og tone kjernen, ryggen, skuldrene og armene gjennom en effektiv og utfordrende treningsform. Med en bred og stabil hjul sikrer TITAN LIFE Fat Ab Wheel stabilitet og balanse under hver øvelse, noe som gjør det ideelt for både nybegynnere og mer erfarne brukere.

Håndtakene er polstret med mykt skum for å sikre et solid og behagelig grep, slik at du kan fokusere på treningen uten ubehag. Det er lett og enkelt å ta med seg overalt. Tren komfortabelt hjemme, i parken eller ta det med på reiser for å sikre at du aldri går glipp av treningen din.

Med et magehjul kan du intensivere treningen av kjernen, forbedre stabilitet og balanse samt fremme en sterkere og mer definert magemuskulatur. Det kan brukes til en rekke ulike øvelser som utfordrer flere muskelgrupper, noe som gjør det til et allsidig treningsredskap.

Med TITAN LIFE Fat Ab Wheel blir det lettere enn noensinne å nå dine treningsmål. Enten du ønsker å bygge styrke, forbedre holdningen din eller bare ønsker en morsom og annerledes måte å trene på, er TITAN LIFE Fat Ab Wheel det perfekte valget.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerLi610-000801
EAN-kode5701000113404
VaremerkeTitan LIFE
Mål & Vekt
Lengde15 cm
Bredde30 cm
Høyde15 cm
Diameter19 cm
Vekt3 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt135 kg
[No translation] ?

Toppsäljare

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen