• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 MÅNEDSFINALE - Opptil 70% + 10% EKSTRA* med kode: TGSPRING
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Kroppsvekttrening  Balansebrett  Titan Life PRO TITAN LIFE Balanceboard wooden

Titan Life PRO TITAN LIFE Balanceboard wooden

Titan Life PRO
Titan Life PRO TITAN LIFE Balanceboard wooden
Titan Life PRO TITAN LIFE Balanceboard woodenTitan Life PRO TITAN LIFE Balanceboard woodenTitan Life PRO TITAN LIFE Balanceboard wooden
Beskrivelse

Beskrivelse

Opp til 3/4 av alle skader i knær og ankler kan forebygges med et balansebrett. Et balansebrett er en enkel og billig metode til trening av sensomotorikk, smidighet og balanseevne. Kroppens nervebaner stimuleres til å bedre kontrollere foten og utnytte suverene naturlige egenskaper.

Balansebrettet styrker og trener balanse- og koordinasjonsevnen, som er avgjørende for at muskler og ledd ikke utsettes for overbelastning.

Balansebrettet styrker og rehabiliterer alle muskler og leddbånd i kroppen, spesielt ankler og knær. Trente leddbånd og muskler minimerer risikoen for fremtidige skader.

Et balansebrett er optimalt til forebygging av kne- og ankelskader.

En undersøkelse foretatt blandt håndballkvinner - som er de mest utsatte for kne- og ankelskader - konkluderer med at ved å anvende balansebrett, samt korrekt tilrettelagt treningsprogram, kan skadenivået i ankler og knær reduserer med opp til 3/4. Risiko for kne- og ankelskader i kampsituasjoner er 4 til 5 ganger høyere hos håndballkvinner som ikke benytter seg av balansebrett og treningsprogram. 

Rehabilitering av ankelskader 

Undersøkelser viser at dersom balansebrett anvendes i rehabiliteringsprogrammet etter en ankelskade, har utøvere markant mindre risiko for at leddbåndet brister igjen. Samtidig styrkes ankelens stabilitet etter skaden ved bruk av balansebrett, slik at risikoen for fremtidige skader minimeres.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerLi400-800049
EAN-kode5701000025097
VaremerkeTitan Life PRO
[No translation] ?

Toppsäljare

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen