• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 MÅNEDSFINALE - Opptil 70% + 10% EKSTRA* med kode: TGSPRING
Tillbaka
Home  Offcourt  Gjenoppretting  Foamrollers  Casall Foam roll small

Casall Foam roll small

Beskrivelse

Beskrivelse

Foam roll-øvelser kan føles vondt i begynnelsen siden stive muskler blir utsatt for trykk når hele kroppsvekten trykkes mot produktet.

Casall Foam roll small er mindre hard sammenlignet med for eksempel Casall Tube roll og Casall Mini Foam, noe som er praktisk for de som vanligvis liker mindre trykk på musklene, også under tradisjonell massasje.

Anmeldelse fra Best i test

Middels hard skumrulle for underkroppen
Casall Foam Roll Small er en liten, lett og kompakt skumrulle til en lav pris. Den er middels hard med en jevn overflate og er en fin rulle for nybegynnere. Mønsteret er et overfladisk rutenett og den finnes i flere farger. Materialet er lett å tørke av, og det fester seg ikke mye skitt til den om man ruller den på f.eks. et skittent gulv i et treningsstudio. Foam Roll Small fremstår som bedre egnet for bena enn for ryggen. Den er forholdsvis høy, noe som gjør det utfordrende å rulle den inn under ryggen om man ligger nede. Da den er såpass kort, rekker den ikke til over alt. Fremsiden og baksiden av lårene får seg en bra massasje, det gjør også leggene. Men når det kommer til baken og ryggen, fungerer den ikke like bra. Denne skumrullen passer derfor bedre for brukere som utøver benfokusert kondisjonstrening, så vel som løping og sykling. Skumrullen passer bra til massasje av ømme benmuskler etter for eksempel løpetrening. Den er også et godt valg om man utøver pilates eller om man vil øke fleksibiliteten.

Som navnet tilsier, er Foam Roll Small liten, hvilket i denne sammenhengen er det samme som kort. Altså er den lett å gjemme unna eller å ta med i treningsbaggen. Da den egner seg bedre for ben enn for rygg, passer denne skumrullen best for benfokuserte nybegynnere som vil begynne lett og ikke ønsker et for stort press på musklene.
                                
+Lav pris, lett å rulle, kompakt
– Kort, fungerer dårlig for ryggmassasje

 

Spesifikasjoner

  • Lett å ta med seg i treningsvesken eller når du reiser
  • Praktisk til beinøvelser
  • Hardhet: 30-35D
  • Mått: 31 x 15 x 15 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerCa542019011
EAN-kode7323343456109
VaremerkeCasall
[No translation] ?

Toppsäljare

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen