• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
LAGERRYDDING - Klikk her!
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Kettlebells  Suples Leatherbell

Suples Leatherbell

Suples
Suples Leatherbell
Suples LeatherbellSuples LeatherbellSuples LeatherbellSuples LeatherbellSuples Leatherbell
Beskrivelse

Beskrivelse

Foeldeak LeatherBell® produsert av Suples innfrir alle forventninger. LetherBell er laget for hånd og er unik i sitt slag. Så fort du har brukt LeatherBell® og gjort de første øvelsene dine, vil du umiddelbart bli klar over det fantastiske treningsproduktet du har. Ingen prangende elektronikk, ingen høyteknologiske apparater - det er enkelhet på sitt beste.

Den nye ekstraordinære Foeldeak LeatherBell® laget av Suples kan brukes overalt! En tradisjonell kettlebell med en rå jernkule med skinnhåndtak. Velg vekter mellom 4 og 14 kg. LeatherBells flerlagsstruktur er laget av naturlige materialer - som 5 mm tykt skinn og stål. Hjemme, på hotellrommet eller til og med barbeint på stranden, kan du alltid ha LeatherBell® med deg.

Stille, trygt og veldig effektivt.

Legg merke til følgende: Fordi dette produktet er unikt og håndlaget, kan det medføre fargeavvik i tillegg til små dimensjons- og / eller vektvariasjoner. Små inneslutninger i læret utgjør en integrert del, og resulterer i den særegne håndverkskarakteren.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSfSU-LB12
EAN-kode-
VaremerkeSuples
Vekt-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen