• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Tennis  Tennisracket  Babolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket

Babolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket

Babolat
-12%
Babolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket
Babolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, TennisracketBabolat Evo Strike Strung G 2024, Tennisracket
Beskrivelse

Beskrivelse

Glede, selvoverskridelse eller anstrengelse er følelsene du søker når du spiller tennis. Derfor har vi utviklet den nyeste generasjonen av Evo Strike-racketene for å møte dine behov perfekt og støtte deg i din fremgang. Vi har omarbeidet rammen på denne tennisracketen for å gi deg den perfekte balansen mellom kraft og komfort ved hvert slag.

Den litt tyngre rammen (290 g i stedet for 280 g) og den karakteristiske konstruksjonen, som kombinerer stabiliteten til en firkantet seksjon med dynamikken til en elliptisk struktur, gir spilleren mer kontroll ved hvert slag. Til slutt, det moderne, strømlinjeformede designet av Evo Strike-tennisracketen lar deg kombinere ytelse og stil på banen.

Alle Evo-racketer er utstyrt med Syntec Evo-grepet, som er fløyelsaktig å ta på og gir tennisracketen et mykt håndtak for maksimal komfort.

EASY POWER

Du har fortalt oss at du trenger kraft i spillet ditt. Så vi designet en tennisracket spesielt for deg og skapte konseptet "easy power". Takket være den nye strukturen og en strengflate på 660 cm² vil det være enkelt å håndtere en ball med lange og kraftfulle slag med Evo Strike.

KOMFORT

Fordi racketkomfort er av største betydning for deg, utstyrte vi Evo Strike-tennisracketen med C² Evo Feel-antivibrasjonsteknologi. Integrert på 4 strategiske punkter på racketen, tilbyr den enestående komfort ved hvert slag.

KONTROLL

Kraft er viktig, men det er nytteløst hvis det ikke ledsages av nok kontroll til å dominere ballen. Evo Strike-tennisracketen har Control Frame-teknologi, som kombinerer stabiliteten til en firkantet seksjon med dynamikken til en standard elliptisk ramme. På denne måten får du all den kontrollen og presisjonen du trenger.

WOOFER SYSTEM

Det første og mest effektive ramme-streng-interaksjonssystemet som muliggjør lengre kontakttid mellom ball og strenger for bedre kontroll og komfort.

CONTROL FRAME-TEKNOLOGI

Evo Strike-rammen beholder sin karakteristiske konstruksjon, som kombinerer stabiliteten til en firkantet seksjon med dynamikken til en elliptisk struktur for å hjelpe spilleren med å utøve mer kontroll og presisjon under slagene. Rammens seksjoner er raffinert i midtområdet for å gjøre grunnslagene mer presise.

C² EVO FEEL

En banebrytende teknologi integrert på fire forskjellige punkter på racketen for forbedret støtabsorbering og enestående komfort ved hvert slag.

FLEX ADAPT

En fleksibilitet spesielt tilpasset til forskjellige områder av rammen for å maksimere komforten under utvekslinger. Økt fleksibilitet i skaftet for å redusere intensiteten av støtet og gi en mer behagelig følelse under slaget.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG208208
EAN-kode-
VaremerkeBabolat
NivåAvansert
Vektgruppe290 g
Form102 sq.inch
Treningsmønster 

Treningsmønster

Innenfor tennisverdenen snakker man om "åpne" og "lukkede" strengemønstre, som i hovedsak handler om hvor tett strengene er plassert i racketen. En vanlig racket i dag har vanligvis 16 lengdegående strenger som går fra racketens hals til toppen, og 19 tverrgående strenger som krysser over dem. Dette strengemønsteret kalles enkelt og greit "16/19" og betraktes som "åpent", siden strengene er relativt langt fra hverandre. På den andre siden er et "lukket" strengemønster, for eksempel "18/20", der strengene er nærmere hverandre.

Men hvorfor er dette viktig? Åpne strengemønstre, som i en 16/19 racket, bidrar til å generere mer spinn og kraft i ballen, siden strengene kan bevege seg mer fritt, mens 18/20 hjelper med å maksimere kontrollen, siden strengene er mer låst sammen.
16x19
EgenskaperAllround, Kraft
Ja
[No translation] ?

Toppselgere innen tennisracket

-20% Wilson Clash 100 V2 ustrenget, Tennisracket
fra 2 199 kr
2 749 kr
Kampanje
Wilson Clash 100L V2.0 ustrenget, Tennisracket
fra 1 963 kr
2 949 kr
Kampanje
Wilson Shift 99 Pro V1 FRM ustrenget, Tennisracket
fra 1 524 kr
4 430 kr
Kampanje
-20% Wilson Pro Staff X V14 ustrenget, Tennisracket
fra 2 112 kr
2 640 kr
Kampanje
Wilson Pro Staff 97 V14 ustrenget, Tennisracket
fra 2 399 kr
3 399 kr
Kampanje
Wilson Burn 100 V5.0, Tennisracket
fra 1 661 kr
2 200 kr
Kampanje
-20% Wilson Pro Staff 97L V14, Tennisracket
2 360 kr
2 950 kr
Kampanje frem til 30/6
Wilson Burn 100Ls V5.0, Tennisracket
fra 1 270 kr
1 949 kr
Kampanje

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen