• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 75%

Livepro Deck

LivePro
Livepro Deck
Livepro DeckLivepro Deck
Beskrivelse

Beskrivelse

En revolusjonerende treningsbenk/step-brett som fornyer aerob trening. Den kan tilpasses dine treningsbehov som en allsidig treningsplattform, siden den har funksjoner fra både step-brettet og en justerbar skråbenk. Alt i ett produkt! Den lar deg utføre kraftige step-øvelser, eller du kan løfte ryggstøtten og bruke den som en skråbenk.

Med aerobic kan du trene lettere på 20 cm eller gi deg selv en utfordring ved å løfte step-brettet med 35 cm justerbare ben. I tillegg har Livepro Deck Step Board oppbevaring under ryggstøtten, et lavt midtpunkt og sklisikker gummi på overflaten for stabil og sikker trening. Step-brettet er kompakt i størrelse og kan enkelt bæres eller lagres pent oppå hverandre. Basen har plass til gummibånd for effektiv trening.

Du kan enkelt plassere ryggstøtten i tre forskjellige vinkler (flatt, skrånende oppover eller nedover. Det sklisikre belegget forhindrer at bena glir bort. Gummiføttene på brettet holder det på plass selv under intens trening. Passer til innendørs og utendørs trening over 0 grader.

Livepro Deck Step Board er perfekt for treningssentre, gruppetrening eller separate idrettsanlegg. Mange rehabiliteringsbyråer bruker Livepro Deck Step Board som sin treningsplattform i programmene sine.

  • Materiale: Polypropylen (PP)
  • Farge: Svart og blå
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGYLP8241
EAN-kode6951376154771
VaremerkeLivePro
Mål & Vekt
Lengde121 cm
Bredde33 cm
Høyde20 cm
Vekt12,7 kg
Fysiske egenskaper
Justerbart seteJa
DeclineNei
InclineJa
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen