• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 75%
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Benker og stativer  Treningsbenk med skivestangstativ  Titan LIFE Weight Garage Gym 100 kg

Titan LIFE Weight Garage Gym 100 kg

Beskrivelse

Beskrivelse

TITAN LIFE Weight Set 100 kg (Garage Gym) er en treningsstasjon med 100 kg vektsett, som inkluderer en treningsbenk, vektstangstativ, vektstang og vektskiver.

Treningsbenken måler 154 x 60 x 35 cm og har en totalvekt på 24 kg. Benken har en rygg som kan justeres i 6 forskjellige posisjoner og som er 25 cm bred. Du kan enkelt flytte benken med transporthjulene. Setet har en tykkelse på 5 cm med skum, er justerbar og tåler høy belastning.

Det medfølgende vektstangstativet er et robust og stabilt stativ, som blant annet kan brukes til knebøy og benkpress. Det er et frittstående stativ som passer til alle vektstenger, og er et utmerket verktøy for hjemmetrening ettersom det ikke tar mye plass. Bruk stativet til øvelser som knebøy og skulderpress, eller kombiner stativet med treningsbenken for benkpress. Stativet veier 13,5 kg og vektstangen har en makshøyde på 138 cm, og en minimumshøyde på 88 cm.

Vektstangen er laget av robust stål, har et grep på 30 mm, og måler 220 cm. Den kan enkelt brukes alene eller sammen med treningsbenken og treningsstasjonen. Stangen veier 20 kg og passer til vektskiver med diameter på 50 mm.

Vektskiver på henholdsvis 5, 10 og 15 kg er inkludert i settet. Alle har et gummibelagt overflatelag og en jernkjerne. Perfekt for all type styrketrening, vektløfting, funksjonell trening osv. Gummibelegget beskytter gulvet bedre enn andre vektskiver uten overflatelag av gummi.

Vektskiven har praktiske håndtak, som gjør det mulig å trene mange øvelser på samme måte som med en kettlebell eller dumbbell.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerLi270-200125
EAN-kode5701000208438
VaremerkeTitan LIFE
Mål & Vekt
Lengde154 cm
Bredde35 cm
Høyde60 cm
Vekt24 kg
Tykkelse pute5 cm
Fysiske egenskaper
DeclineJa
InclineJa
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen