• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Månedsfinale - 10% på allerede reduserte priser!
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Benker og stativer  Treningsbenk med skivestangstativ  Tunturi Fitness Mid Width Weight Bench WB50, Treningsbenk

Tunturi Fitness Mid Width Weight Bench WB50, Treningsbenk

Tunturi Fitness
Tunturi Fitness Mid Width Weight Bench WB50, Treningsbenk
Tunturi Fitness Mid Width Weight Bench WB50, TreningsbenkTunturi Fitness Mid Width Weight Bench WB50, TreningsbenkTunturi Fitness Mid Width Weight Bench WB50, Treningsbenk
Beskrivelse

Beskrivelse

Tren armene og benmusklene dine med Tunturi WB50 Weight Bench. De løse skivestøttene lar deg gjøre mange forskjellige typer øvelser.

Fordelene med Tunturi WB50 Weight Bench

  • Allsidig arm- og bentrener med løs skivestøtte
  • Ulike øvelser er mulige takket være rygglenet med de 6 justeringsmulighetene
  • Du kan gjøre knebøy og benkpress med den separate kneposisjonen

Rygglenet har 6 justeringsmuligheter og kan plasseres i en flat posisjon slik at du kan utføre benkpressøvelser uten ekstra belastning på ryggen. Når du plasserer ryggstøtten i laveste posisjon, bruk den som en benk for mageøvelser. Med WB50 vektbenkens forskjellige justeringsalternativer kan du gjøre en rekke øvelser.

WB50 har flere funksjoner enn en vanlig vektbenk: skivestøttene som holder vektene er ikke festet til benken. Du kan gjøre det om til et knebøy på et øyeblikk. Hantelendene har vinklede deler og en klemme for ekstra sikkerhet. Disse sørger for at vektene ikke kan falle av støttene. Denne vektbenken gir deg valgfrihet i stolpene du vil bruke: du kan bruke olympiske barer eller vanlige vektløftestenger. Du kan stille støttehøyde uavhengig.

Vektbenken er utstyrt med en multifunksjonell arm- og bentrener foran. Du kan bruke denne treneren, i kombinasjon med støttepute og det robuste styret, for en sikker og kontrollert trening. Du trener også benmuskulaturen på denne måten. Arm- og bentreneren er dekket av solid skum og vinyl for å beskytte armer og ben.

Det syede setet med ekstra robuste hjørner garanterer at du kan bruke vektbenken din i mange år og forhindrer slitasje på følsomme deler. Rammen, laget av robust stål, sikrer den nødvendige styrken. Det svarte teppepulverbelegget gir benken et pent utseende. Antiskli gummideksel forhindrer skader på gulvet.

Detaljer

  • Hantelen må være minst 160 cm lang for å passe mellom støttene
  • Vekter og vektstenger selges separat

Dokument

Manual

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGy17TSWB5000
EAN-kode8717842027936
VaremerkeTunturi Fitness
Mål & Vekt
Lengde167 cm
Bredde104 cm
Høyde169 cm
Vekt42, 5 kg
Maks vekt (bruker + vekter)200 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0 - 70 °
DeclineNei
InclineJa
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen