• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Benker og stativer  Treningsbenk med skivestangstativ  Tunturi Fitness Compact Width Weight Bench WB40, Treningsbenk

Tunturi Fitness Compact Width Weight Bench WB40, Treningsbenk

Tunturi Fitness
-21%
Tunturi Fitness Compact Width Weight Bench WB40, Treningsbenk
Tunturi Fitness Compact Width Weight Bench WB40, TreningsbenkTunturi Fitness Compact Width Weight Bench WB40, Treningsbenk
Beskrivelse

Beskrivelse

Kom i gang med Tunturi WB40 Weight Bench. Denne vektbenken har en rekke forskjellige verktøy som hjelper deg med å trene muskler og styrke.

  • Multifunksjonell trener for arm og ben
  • Perfekt for nybegynnere, men fungerer også for de mer erfarne
  • Flere øvelser er mulige takket være rygglenet med de fire justeringsmulighetene

WB40 vektbenk fra Tunturi er din perfekte treningspartner, uansett om du er nybegynner eller har mange års erfaring. Juster lett ryggstøtten i 4 forskjellige posisjoner for det som passer deg best.

Hantelendene har vinklede deler og en klemme for ekstra sikkerhet. Disse sørger for at vektene ikke kan falle av støttene.

Benken tilbyr også lagring av vektplater, med en maksimal belastning på 50 kg. Når du er ferdig med treningen, er det bare å henge vektene på sidene slik at de er lett tilgjengelige for neste gang.

MERK! Vektbenken er utstyrt med en platestøtte og vektstangen må være minst 165 cm (65 tommer) lang, ellers vil den ikke passe mellom støttene. Støttenes høyde kan justeres etter ønske.

Vektbenken er utstyrt med en multifunksjonell arm- og bentrener foran. Du kan bruke denne treneren, i kombinasjon med støttepute og det robuste styret, for en sikker og kontrollert trening. Du trener også benmuskulaturen på denne måten. Arm- og bentreneren er dekket av solid skum og vinyl for å beskytte armer og ben.

Det syede setet med ekstra robuste hjørner garanterer at du kan bruke vektbenken din i mange år og forhindrer slitasje på følsomme deler. Rammen, laget av robust stål, sikrer den nødvendige styrken. Det svarte teppepulverbelegget gir benken et pent utseende. Sklisikker gummi på benets føtter forhindrer skader på gulvet.

Annen

Max belastningstrener: 50 kg
Maksimal belastningsarmtrener: 50 kg

Vektstang og vekter selges separat.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGy17TSWB4000
EAN-kode8717842027929
VaremerkeTunturi Fitness
Mål & Vekt
Lengde168 cm
Bredde108 cm
Høyde118,5 cm
Vekt27,5 kg
Mål ryggpute L x B75 x 25 cm
Maks vekt (bruker + vekter)150 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Stigningsintervaller0 - 20 °
Justerbart seteJa
DeclineNei
InclineJa
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen