• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
🔥 SUMMER SALE - Minst 20% på alt!*
Tillbaka
Home  Offcourt  Hjemmetrening  Treningsballer  Gymball  Loumet™ Pro Ball

Loumet™ Pro Ball

Loumet
Loumet™ Pro Ball
Loumet™ Pro Ball
Beskrivelse

Beskrivelse

Bærekraft og ytelse er fokuset på Louarmet-produksjonen, noe som gjør Loumet Pro Ball til den sikreste og mest pålitelige treningsballen på verdensmarkedet i dag.

LOUMETs produksjonsovervåking og produksjonsprotokoll gir et nivå av kvalitetskontroll og sikkerhet som er unikt for produksjon av treningsballer. Hver ball er blåst opp og inspiseres før emballasje, og hver treningsball er individuelt merket med mye for å overvåke produksjonen. Produksjons- og testsystemene fungerer i harmoni, slik at Loum kontinuerlig kan evaluere materiell ytelse og sikre produktkonsistens, noe som reduserer risikoen for å trene ballfeilen betydelig.

LOUMET FITNESS BALLS er spesifikt produsert for profesjonelle miljøer med høy bruk. Vårt integrerte testprogram fokuserer på Loumet Pro Balls bærekraft, sikkerhet, pålitelighet og ytelse.

Uavhengig testing av SGS funnet at LOUMET PRO-ballen ikke viste tegn på skade etter lasting med 200 kg for 12.000 sykluser, som viste en overlegen motstand mot strekk og deformasjon. Mangelsmotstandsforholdet (BRR) er den testede vekten som ballen tar over 30 sekunder for å tømmes når den er punktert. En 90 kg person som beveger seg på en treningsball, gjelder en mye større dynamisk vekt, noe som gjør en høy brr veldig viktig. LOUMET PRO BALL er testet til en BRR på 350 kg og en statisk belastning på 1000 kg. Bærekraft og ytelse er fokuset på LOUMETs tester og karakterer. Kriteriene inkluderer motstand mot strekk, deformasjon, slitasje, evnen til å raskt gå tilbake til form og vedlikeholde og utføre på sin nominerte BRR.

Tilgjengelig i diameter 55 cm, 65 cm og 75 cm.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerXe42022
EAN-kode-
VaremerkeLoumet
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen