• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 75%
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Fitbit Inspire 2, Pulsklocka

Fitbit Inspire 2, Pulsklocka

Fitbit
Fitbit Inspire 2, Pulsklocka
Fitbit Inspire 2, PulsklockaFitbit Inspire 2, PulsklockaFitbit Inspire 2, PulsklockaFitbit Inspire 2, PulsklockaFitbit Inspire 2, PulsklockaFitbit Inspire 2, PulsklockaFitbit Inspire 2, Pulsklocka
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjør helse til en vane med Fitbit Inspire 2. Den brukervennlige aktivitetsmåleren har pulsmåling døgnet rundt, Active Zone Minutes, aktivitet og søvnopptak, opptil 10 dager batterilevetid og mer. Den veileder og peber deg, feirer fremgangen din og er med deg hele veien til dine vekt- og treningsmål.

  • Pulsmåling døgnet rundt
  • Minutter for aktive soner
  • Vannbestandig ned til 50m
  • Opptil 10 dagers batterilevetid

Pulsmåling døgnet rundt

Med pulsmåling døgnet rundt kan du optimalisere treningen, se pulssoner, registrere søvnstadier og mer nøyaktig beregne kaloriforbrenning. Med Inspire 2 beregnes pulssonene i henhold til alder og hvilepuls for å avgjøre om du er i fettforbrenning, kondisjon eller toppsoner.

Minutter for aktiv sone

Med Active Zone Minutes, føler du en liten vibrasjon når du når dine pulssoner, slik at du vet at dine pulsfremmende aktiviteter vil bli kreditert. I appen kan du se om du når Verdens helseorganisasjons anbefaling om 150 minutters aktivitet med middels intensitet eller 75 minutter med høy intensitet per uke.

Daglig aktivitet

Hver del av dagen påvirker målene dine. Derfor registrerer Fitbit Inspire 2 alle trinn, avstander og kaloriforbrenning på dagen. Sjekk treningsnivået ditt for å få en ide om hvordan du har det, og få tips om hvordan du kan forbedre det. Dra nytte av Fitbit-appen ved å logge måltidene dine og sammenligne kaloriinntaket med kaloriforbrenning for å nå dine mål.

Vanntett & amp; Opptil 10 dagers batterilevetid

Inspire 2 er vanntett ned til 50 meter og kan brukes både i dusjen og i bassenget. I tillegg registrerer den automatisk hvor lenge du svømmer. Fitbit Inspire 2 har en batterilevetid på opptil 10 dager, slik at du kan holde motivasjonen på topp uten mange forstyrrelser å lade. Batterilevetiden varierer etter bruk og andre faktorer.

Mer enn 20 treningsmodi og Smarttrack

Velg mellom mer enn 20 treningsmodi og få sanntidsstatistikk under trening - eller la SmartTrack automatisk gjenkjenne og registrere treningsøktene dine. Koble Inspire 2 til GPS-en til mobiltelefonen din og se sanntids tempo og avstand på håndleddet når du går, jogger, går eller sykler.

Søvnstadier & amp; Søvnvurdering

Finn ut hvor lenge du er i lette, dype og REM-søvnstadier, og få tips om hvordan du kan forbedre søvnen din. Med søvnpoeng får du raskt en ide om hvor godt du har sovet, kan se trender over tid og dra nytte av fremgangen når du våkner mer uthvilt. Gjør morgenen mer fredelig. Sett stille alarmer i Fitbit-appen, og Inspire 2 vekker deg med en stille vibrasjon på håndleddet. Før du legger deg, kan du aktivere hvilemodus slik at skjermen ikke våkner av varsler, lys og vibrasjoner som forstyrrer søvnen din.

Varsler

Hold deg oppdatert med samtaler, meldinger, kalender og appvarsler fra nyttige apper som vær og tidtakere. I tillegg kan du svare på direktemeldinger (bare Android). Fungerer når mobilen din er i nærheten. Stille samtaler, meldinger, kalender- og appvarsler om dagen med ikke forstyrr-modus.

Timer og timer

Kom nær verktøy som gjør livet lettere med f.eks. en tidtaker når du tilbereder sunne måltider eller et stoppeklokke for å ta deg tid til intervallene dine på treningsstudioet.

Gjør Inspire 2 til din egen når du velger favorittknappene dine, velg og velg blant mange stiler og utseende. Inspire 2 er behagelig å bruke og bruke døgnet rundt takket være den slanke, slanke designen og den bakgrunnsbelyste OLED-skjermen og berøringsskjermen.

Inspire HR kommer med S & amp; L armbånd som passer til håndledd med en omkrets på 140-180 mm og 180-220 mm. Inspire 2 synkroniseres automatisk med de vanligste mobilene og nettbrettene, slik at du kan se statistikk, trender og all fremdrift i Fitbit-appen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerDC996559396
EAN-kode2230000052756
VaremerkeFitbit
Fitbit ColorsDesert Rose
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen