• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Opptil 75%
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Wahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS Watch

Wahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS Watch

Wahoo
-20%
Wahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS Watch
Wahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS WatchWahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS WatchWahoo ELEMNT RIVAL Multi-Sport GPS Watch
Beskrivelse

Beskrivelse

ELEMNT RIVAL Multisport Watch holder fokus låst på ytelsen din, ikke utstyret ditt. Med det intuitive operativsystemet ELEMNT leverer RIVAL en enkel brukeropplevelse.

Unike multisportfunksjoner som Touchless Transition, Multisport Handover og Perfect View Zoom skaper en sømløs ytelsesfordel enten du trener eller konkurrerer.

ELEMNT RIVAL er utstyrt med en 64-fargeskjerm, keramisk ramme og gorillaglass. Denne klokken er ikke bare et stilig tilbehør som gir litt luksus til hverdagen, men dette tåler også dine tøffeste treningsøkter.

Klokken er utstyrt med GPS som gir deg alle dataene du trenger når du kobler til via ELEMNT Companion App og er kompatibel med ANT + og BLUETOOTH. Du kan også motta varsler om SMS, samtaler og e-post (kun e-post kompatibel med iPhone) direkte til klokken når du har telefonen med deg.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerRL150220
EAN-kode-
VaremerkeWahoo
Farge-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen