• Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Garmin Garmin fēnix® 6 Sapphire

Garmin Garmin fēnix® 6 Sapphire

Garmin
Garmin Garmin fēnix® 6 Sapphire
Garmin Garmin fēnix® 6 SapphireGarmin Garmin fēnix® 6 SapphireGarmin Garmin fēnix® 6 Sapphire
Beskrivelse

Beskrivelse

SETT RIKTIG TEMPO SLIK AT DU KAN PRESTERE BEDRE

Med disse robuste GPS-multisportsklokkene i fēnix-serien får du håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, rutbare kart, musikk og mer

 • Pulsmåling på håndleddet1 og pulsoksymetrisensor2-gir deg innsikt i treningsaktivitetene dine
 • Den dynamiske PacePro™-funksjonen gir deg tempoveiledning basert på løypens høydeprofil
 • Forhåndslastede skikart over mer enn 2000 skianlegg over hele verden
 • Mål ytelsen under løping og sykling på måter du ikke trodde var mulig.
 • Synkroniser dine favoritt- strømmetjenester, og lytt til musikk uten telefonen
 • Ikke la batterilevetiden holde deg tilbake. Gå opptil 14 dager mellom hver lading i smartklokkemodus

KVALITETSDESIGN
Det robuste, men sofistikerte designet har en skjerm på 1,3″ og er konstruert i henhold til amerikanske militære standarder for motstanddyktighet mot varme, støt og vannbestandighet.

PREMIUM MATERIALER
Tilpass utseendet til livsstilen din med en ramme i rustfritt stål, titan eller belagt med diamantlignende karbon (DLC). Hver Sapphire-utgave har i tillegg et ripebestandig safirglass og førsteklasses materialer.

SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf med mer.

SKIDATA
Denne profilen kan skille mellom ski- og klatreaktiviteter, og den viser statistikk som er spesifikk for en opp- eller nedstigning.

XC SKI DYNAMICS
When paired with the HRM-Pro™ chest strap (sold separately), the ski power metric helps measure the actual exercise load of cross-country workouts.

ANIMERTE TRENINGSØKTER
Denne klokken har enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga og pilates som du kan se på skjermen. Velg blant forhåndsinstallerte animerte treningsøkter, eller last ned flere fra nettsamfunnet vårt Garmin Connect™.

STRØMSTYRING
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Få pulsdata1 og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

YTELSESMÅLINGER
Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk1, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

BATTERILEVETID
Et internt, oppladbart litiumionbatteri gir opptil 14 dagers batterilevetid i smartklokkemodus, 10 timer i GPS-modus med musikk og opptil 48 dager i batterisparemodus.

PACEPRO™-TEKNOLOGI
En unik PacePro-funksjonen som gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

GOLFBANER
Få tilgang til CourseView-kart over mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, og få knappemålretting og PlaysLike Distance-funksjonen.

HYDRERINGSSPORING
Det er viktig for helsen din at du holder deg hydrert. Loggfør hvor mye vann du drikker hver dag for å holde deg hydrert, og se hvor konsekvent du er fra dag til dag.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-stigningsplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

ABC-SENSORER
Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.

PULSOKSIMETERSENSOR
En pulsoksymetrisensor2 brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

EKSPEDISJONSMODUS
Dra langt mellom hver nye lading. Ekspedisjonsmodusen, en GPS-referanse med svært lavt strømforbruk, varer i flere uker.

TOPOGRAFISKE KART OG SKIKART
Bruk topografiske kart for å navigere trygt på eventyrene dine. Vis løypenavn og vanskelighetsgrader for mer enn 2000 internasjonale skianlegg.

RUNDTUR-RUTING
Angi en distanse du vil reise, og få anbefalte ruter som fører deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsruting hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

DETALJERT NAVIGASJON
Følg en rute eller en løype med detaljerte anvisninger som gir deg beskjed før neste sving kommer.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.

GARMIN PAY
Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Finn banker som støtter leverandører som deltar.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering3 posisjonen din til nødkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

MUSIKKAPPER
Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til forhåndslastede strømmeapper fra kompatible tjenester.

1 Nøyaktigheten til aktivitetsmåling og treningsmålinger
2 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
3 Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.

VISA er et registrert varemerke som eies av Visa International Service Association.

I esken

 • fēnix 6
 • Lade-/datakabel
 • Documentation

SPECIFIKASJON

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02158-11
EAN-kode753759232757
VaremerkeGarmin
FargeCharcoal
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

 • Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen