• Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Garmin Forerunner® 245 Music

Garmin Forerunner® 245 Music

Garmin
-14%
Garmin Forerunner® 245 Music
Garmin Forerunner® 245 MusicGarmin Forerunner® 245 MusicGarmin Forerunner® 245 MusicGarmin Forerunner® 245 MusicGarmin Forerunner® 245 Music
Beskrivelse

Beskrivelse

TA MED DEG MUSIKKEN PÅ LØPETUR

Du løper. Denne GPS-smartklokken tenker. Den blir til og med kjent med deg, mil etter mil og sang etter sang.

 • Følg med på treningsbelastning for å se om du er innenfor eller trener for mye.
 • Forbered deg på ditt neste løp med adaptive Garmin Coach- treningsprogram (Gratis).
 • Finpuss formen din ved å spore løpsdynamikk1.
 • Vi passer på deg med funksjoner for hendelsesregistrering og assistanse2.
 • Her er noe å synge hjem om – musikklagring på håndleddet.
 • Opptil seks timer i GPS-modus med musikk som tar deg helt frem til målstreken.

STILIG DESIGN
Klokken er elegant og lett og passer perfekt til løping og daglig bruk.

ROBUST OG KLAR FOR LØPETUREN
Med en myk silikonrem og holdbart Corning® Gorilla® Glass 3 håndterer Forerunner 245 Music det som ligger foran deg.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Få personlig treningsveiledning i form av daglige løpeanbefalinger med varierende intensitet basert på treningshistorikk, treningsnivå og restitusjonstid.

GARMIN COACH
Disse treningsprogrammene (gratis) gir deg veiledning fra trenere og kostnadsfrie treningsprogrammer som tilpasser seg deg og dine mål. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Endre treningsrutiner med aktivitetsprofiler for sykling, bassengsvømming, baneløping, ellipsetrening, trappegåing med mer.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Få pulsdata3 og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.

INNEBYGD GPS
Spor stedene du løper på, og få nøyaktig statistikk om blant annet distanse, hastighet og intervaller.

AKTIVITETSMÅLING
Når Forerunner 245 Music brukes sammen med et kompatibelt tilbehør1, måler den viktig løpsstatistikk som skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt, balanse og mye annet.

KONDISJONSBEREGNING
Tren smartere med kondisjonsberegning, som er en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Denne målingen tar også endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde, med i betraktningen.

PULSOKSIMETERSENSOR
Denne håndleddsbaserte sensoren beregner oksygenmetningen4 i blodet ditt. Dette hjelper deg med å forstå hvor godt kroppen absorberer oksygen, spesielt når du sover.

TRENINGSSTATUS
Denne målingen evaluerer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt.

TRENINGSEFFEKT
Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med aerob og anaerob Treningseffekt.

TRENINGSBELASTNING
Denne statistikken måler treningsvolumet de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt. Den tar til og med stress, søvn og daglig aktivitet hele dagen utenfor treningsøkter med i denne betraktningen.

INTENSITETSMINUTTER
Med forbedringer basert på veiledning fra WHO kan du nå få en forståelse av når du fikk dine daglige intensitetsminutter og i løpet av hvilken aktivitet du fikk dem.

BATTERILEVETID
Løp så langt du kan, med en klokke som har nok batteri til å holde følge med deg. Du får opptil syv dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil seks timer i GPS-modus med musikk.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan til og med få informasjon på håndleddet ditt med Menstrual Cycle Tracking-widgeten og Pregnancy Tracking-appen.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET
Last ned opptil 500 sanger og spillelister fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement).

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

LIVETRACK-FUNKSJON
Med LiveTrack kan venner og familie følge sanntidsposisjonen5 din og til og med se hele den forhåndsplanlagte løypen din. Vær sikker på at dine nærmeste vet akkurat hvor du løper eller sykler.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering2 posisjonen din til nødkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

KAN SYNKRONISERES MED GARMIN CONNECT™
Last opp aktivitetene dine i Garmin Connect-appen for å komme i kontakt med et aktivt nettsamfunn der folk på farten kan koble seg til og konkurrere – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.

1 Når den brukes sammen med løpsdynamikksensoren eller HRM-Run™- eller HRM-Tri™-pulsbelter (selges separat)
2 Når parkoblet med en kompatibel telefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.
3 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
4 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
5 Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon.

Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper. SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB.

I esken

 • Forerunner 245 Music
 • Lade-/datakabel
 • Documentation
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02120-32
EAN-kode753759217235
VaremerkeGarmin
FargeTurkis
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

 • Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen