• Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Offcourt  Pulsklokker  Garmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paket

Garmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paket

Garmin
-13%
Garmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paket
Garmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paketGarmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paketGarmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paketGarmin Garmin Forerunner® 935, Tri-paket
Beskrivelse

Beskrivelse

Premium GPS løpe og triatlonklokke med pulsmåling1

 • Avanserte løpe- og multisportsfunksjoner i en behagelig klokke, vekt 49 gram.
 • Barometrisk høydemåler og elektronisk kompass
 • Evaluerer treningsstatusen din for å indikere om du trener for lite eller for mye, og gir deg flere funksjoner for ytelsesovervåking.
 • Tilbyr avansert dynamikk2 for løping, sykling og svømming, inkludert gjennomsnittlig tid med bakkekontakt, steglengde, med mer
 • Batteritid: opptil 2 uker i klokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus, opptil 50 timer i UltraTrac™-modus (med pulsmåling på håndleddet) eller opptil 60 timer i UltraTrac™-modus (uten pulsmåling på håndleddet)

Forerunner 935 gir deg data som løpedynamikk, pulsmåling på håndleddet, treningsstatus, FTP og kondisjonsberegning. og er perfekt for en seriøs idrettsutøver som deg, som prøver å slå personlige rekorder. Denne førsteklasses GPS-klokken for løping og triatlon hjelper deg å finjustere treningen og restitusjonstiden for å bli en bedre idrettsutøver.

Praktisk og stilig
Forerunner® 935 GPS-klokken for løping og triatlon har en lett, komfortabel utforming som du fint kan bruke hele dagen. 935-modellen er kompatibel med serien vår med remmer som er enkle å skifte ut QuickFit®-remmer Vi har en rem til enhver anledning, og du kan enkelt skifte mellom sporty silikon, klassisk skinn og til og med kvalitetsmetall.

Følg med på prestasjoner, trening og restitusjon
Hvor effektiv er egentlig treningsplanen din? Forerunner® 935 hjelper deg med å overvåke treningen og restitusjonen, slik at det blir enklere å forberede seg til et løp eller en treningssyklus. Treningsstatus er et nytt verktøy for ytelsesovervåking som automatisk evaluerer ny treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir deg mer detaljert informasjon om treningen. Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se total treningsbelastning, som måler treningsmengden de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Analyser teknikken din
Vi gjør det enklere å finne dataene du trenger for å komme i bedre form. La Forerunner® 935 registrere viktige løpsmålinger2 som du kan bruke til å analysere ytelsen din. Biomekaniske målinger, for eksempel kadens, steglengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse (oscillasjon) og vertikalt forholdstall, er viktige for at du skal forstå hva slags form du er i, slik at du kan yte ditt beste på konkurransedagen. Disse målingene er tilgjengelige når du kjøper en kompatibel bryststropp2 eller den kompakte løpsdynamikksensoren, som kan festes i bukselinningen. Du kan også benytte deg av funksjonssett som er tilpasset sykling og svømming. I vannet kan Forerunner® 935 blant annet måle distanse, hastighet, antall tak.

Batterilevetid
Få et batteri som varer lenger enn dine lengste treningsøkter, og som også holder ut en hel ironman-triatlon eller ultramaraton. Forerunner® 935 har opptil 24 timers batterilevetid i GPS-modus og opptil 50 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus. Når den bare brukes som en smartklokke, får du opptil to ukers bruk med én enkelt lading.

Løping, sprint, svømming, sykling, triatlon
Rutinen din er alt annet enn rutine. Med Forerunner® 935 kan du enkelt veksle mellom aktivitetene, takket være innebygde profiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng / åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer, styrketrening og mye mer. Den automatiske multisportsfunksjonen gjør det mulig å bytte idrett ved hjelp av et knappetrykk. Dette er svært nyttig når du kombinerer ulike treningsformer i én økt. 935-enheten er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og til med svømming i basseng. Lag egendefinerte treningsøkter, og last ned økter gratis fra Garmin Connect™. Da kan du se tidligere økter i appen eller dele dem med familie og venner for å få ekstra motivasjon.

Smartvarsler
Smartvarsler direkte til håndleddet er bare begynnelsen. Hvis du parkobler med en kompatibel smarttelefon3, gir Forerunner® 935 deg også tilgang til automatiske opplastinger til Garmin Connect, lydvarsler, musikkstyring og mye mer. Gjør det mulig for vennene dine å følge med på løpe- og sykkelturene dine i sanntid ved hjelp av LiveTrack – eller bruk GroupTrack til å følge med på sykkelkameratene dine underveis. Du kan også koble 935-enheten til Wi-Fi® for å laste data opp på eller ned fra nettskyen.

Pulsmåling
Pulsmåling på håndleddet kan være et enkelt valg når du ønsker å bevege deg uten begrensninger, men Forerunner® 935 gir deg også muligheten til å dra nytte av mange flere data ved å legge til en kompatibel pulsmålerstropp. En pulsmåler med bryststropp (som HRM-Run™- eller HRM-Tri™-skjermer) låser opp avanserte funksjoner slik som melkesyreterskel og stresstest av pulsvariasjon.

Allsidig og robust
Med Forerunner® 935 får du mange alternative bruksmuligheter takket være GPS- og GLONASS-dekning, som gir bedre sporing i utfordrende omgivelser. Et innebygd barometer gir deg i tillegg høydeinformasjon i sanntid. Det medfølger innebygde profiler for fotturer, roing, golf, langrenn, stående padling og mye mer.

Trådløs tilkobling.
Forerunner® 935 GPS-klokke for løping og triatlon synkroniseres automatisk med Garmin Connect, det kostnadsfrie treningsfellesskapet vårt på nett, der du kan følge med på fremgangen din og dele via sosiale medier. Logg på Garmin Connect via datamaskinen, eller last ned Garmin Connect™ Mobile appen til en kompatibel smarttelefon. Du kan også tilpasse enheten med datafelt, kostnadsfrie urskiver fra NUUN og til og med apper som Uber og Accuweather, som alle er tilgjengelig fra Connect IQ™.

Flere tilleggsfunksjoner
Forerunner® 935 står på hele dagen, akkurat som deg. Klokken hjelper deg å restituere ved hjelp av aktivitetsmåling hele døgnet1 som registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. Den er også kompatibel med Varia™-serien vår med sykkelprodukter, blant annet Sykkelradar, Smarte sykkellys og Varia Vision™ in-sight display. Få en fullstendig sykkelpakke med pedalbaserte kraftmålere, Vector™ 2 (dobbel sensor) og 2S (enkel sensor). Vector 2 kan enkelt parkobles med Forerunner for å vise kraft, kadens, balanse venstre/høyre og sykkeldynamikk, som viser hvordan og hvor du produserer kraft.

Gjør hver dag til en konkurranse
Få motivasjonen du trenger for å forbedre resultatene dine med Strava-segmenter i sanntid. Strava Summit -medlemmer kan synkronisere løpe- og syklesegmenter med 935-enheten for å få tilbakemelding i sanntid under aktivitetene. Du kan også motta varsler om start og slutt på segmenter, vise rangeringer på ledertavlen og se hvordan den nåværende innsatsen din ligger an sammenlignet med den personlige rekorden din.

Fra plan til resultat med TrainingPeaks
Ingenting er mer tilfredsstillende enn en perfekt utført treningsøkt. Med TrainingPeaks Connect IQ-appen kan du starte det daglige treningsprogrammet på Forerunner® 935. Deretter kan enheten veilede deg gjennom treningsøkten i sanntid, med intensitetsmål og intervallvarighet direkte fra TrainingPeaks. Når du er ferdig, kan du automatisk synkronisere den fullførte treningsøkten med TrainingPeaks for å få en detaljert analyse av prestasjonen og for å måle fremgangen mot målene dine.

Løpskraft
Legg til wattdata til treningen ved å laste ned Running Power-appen fra Connect IQ™-butikken til en kompatibel klokke. Running Power-appen er utviklet av Garmin Labs og henter inn målinger, for eksempel tempo, vertikal oscillasjon, stigning og til og med lokale vindforhold, for å avgjøre hvor mye kraft du skyver fra med når du løper. Når du vet hvor mye kraft du bruker fra minutt til minutt, og fra mil til mil, er det enklere å vite når du bør spare på kreftene. Best av alt? Hvis du allerede har de riktige Garmin-enhetene, kan du legge til løpskraft gratis. Alt du trenger, er enForerunner® 935 og ett av disse tre tilbehørene: HRM-Run™- HRM-Tri™-skjermer eller løpsdynamikksensoren, Les mer.

Menstruasjonssporing
Bruk Garmin Connect™-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan til og med få informasjon på håndleddet ditt med Menstrual Cycle Tracking-widgeten og Pregnancy Tracking-appen.

1 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
2 Når enheten brukes sammen med Running Dynamics Pod- (selges separat), HRM-Run- eller HRM-Tri-skjermer. Følger med noen modeller, selges separat for andre.
3 Se Garmin.com/ble for å finne en liste over kompatible smarttelefoner.
4 Kompatible enheter: Forerunner® 945, Forerunner 645, Forerunner 645 Music, Forerunner 245, Forerunner 245 Music, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music og fēnix 5 Plus-serien. Enheter som snart blir kompatible: fēnix 5-serien, fēnix Chronos og Forerunner® 935.

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.

I esken

 • Forerunner 935 GPS-klokke
 • 1 ekstra sett med remmer (svart)
 • HRM-Tri™-måler
 • HRM-Swim™-måler
 • Hurtigutløsersett
 • Ladekabel
 • Brukerveiledninger

Klikk her for å se specifikasjoner

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-01746-06
EAN-kode753759170400
VaremerkeGarmin
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

 • Nordens eldste racketsport-spesialist
 • Suveren kundeservice
 • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen