• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Klær  Padelklær & tennisklær herre  Jakke herre  Adidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herre

Adidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herre

Adidas
Adidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herre
Adidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herreAdidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herreAdidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herreAdidas London Jacket, Padel- og tennisjakke herre
Beskrivelse

Beskrivelse

En tennisjakke med hel glidelås, laget i samarbeid med "Parley for the oceans".

Server havet i en tennisjakke som setter søkelyset på plastavfall. Denne jakken er en del av en adidas-kolleksjon laget for verdens mest kjente gressbaneturnering, og det bevegelsesfokuserte kuttet og fukttransporterende AEROREADY betyr at du kan bruke den selv når intensiteten er på topp. Den avtakbare skuldervesken rommer opptil to racketer, og de mange lommene holder alt annet trygt under turer til og fra tennishallen.

Finn ut mer og ta grep. På nettstedet til Parley for the Oceans adidas.se/parley kan du finne ut mer, registrere deg og engasjere deg.

Dette plagget er laget av garn som inneholder 50 % Parley Ocean Plastic – resirkulert plastavfall samlet fra avsidesliggende øyer, strender, kystområder og kystlinjer før det når havet. Plagget inneholder minst 40 % resirkulert materiale.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGHN7127-L
VaremerkeAdidas
Størrelser-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen