• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
PÅSKESALG!
Tillbaka
Home  Klær  Siste sjanse Herreklær  Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herre

Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herre

Björn Borg
-29%
Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herre
Björn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herreBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herreBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herreBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herreBjörn Borg Ace Performance Zip Polo, Padel- og tennispique herre
Beskrivelse

Beskrivelse

Oppdag den perfekte skjorten for din neste tennis- eller padelkamp med Björn Borgs sporty poloskjorte! Denne skjorten er designet med funksjon i tankene, for å gi deg den ultimate komforten under dine tøffeste kamper.

Laget av lett og pustende materiale, vil denne poloskjorten hjelpe deg å holde deg kjølig og tørr gjennom hele kampen. Det sporty designet gir deg et stilig utseende på banen, med en klassisk passform som garanterer bevegelsesfrihet i alle situasjoner.

Enten du velger den elegante sorte eller den friske hvite fargen, vil du garantert føle deg trygg og komfortabel i denne genseren fra Björn Borg. Så ta spillet ditt til neste nivå med den ultimate skjorten for tennis og padel, fra et av de mest ikoniske merkene innen sportsklær - Björn Borg. Bestill din poloskjorte i dag og ta din plass på banen med stil!

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG10002180_BK001-L
EAN-kode7321465491497
VaremerkeBjörn Borg
FargeBlack
StørrelserL
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen