• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Klær  Padelklær & tennisklær dame  Skjørt dame  Wilson W Midtown Skirt Black, Padel- og tennisskjørt dame

Wilson W Midtown Skirt Black, Padel- og tennisskjørt dame

Wilson
-10%
Wilson W Midtown Skirt Black, Padel- og tennisskjørt dame
Wilson W Midtown Skirt Black, Padel- og tennisskjørt dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Et århundre i tennis har brakt oss hit, å ta en enkel ting og gjøre den bedre. Midtown-skjørtet er vårt riff på et tradisjonelt tennisskjørt, en sømløs interiørshorts med plissert skjørt. Bruk den for å spille tennis, eller gjør mer -- med UV-beskyttelse, unikt stoff og multifunksjonell design kan du til og med hoppe i klubbbassenget eller svinge deg ved sjøen når du er ferdig med kampen. Den indre shortsen, som har en lengde på overlåret, har en oppbevaringslomme, og vår proprietære kompresjonslinning gir en perfekt passform.

Verdens mest innovative tennismerkes riff på et tradisjonelt tennisskjørt.

UV-beskyttelse: En permanent konstruksjonskarakteristikk, vår UV-beskyttelse er en tett konstruksjon av stoffet som hindrer skadelige stråler i å komme gjennom. Den er strikket eller vevd inn i stoffet og gir permanent dekning - i stedet for en midlertidig, aktuell påføring - for å gi deg en ting mindre å bekymre deg for når du pakker den dagvesken.

Hurtigtørkende: Se for deg en enkelt dråpe fuktighet som treffer overflaten til en av våre hurtigtørrende gjenstander. Med enten en topisk, iboende eller stoffbehandling påført, vil fuktigheten spre seg utover overflaten slik at mer luft kan trenge inn - slik at fuktigheten fordamper raskere og plagget tørker raskere. Du bør være i bassenget; bassenget skal ikke være på deg.

Pustende: Vårt pustende stoff er designet for å la luft passere gjennom, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel, og lett kjøle deg ned. Dette er viktig for plagg der du sannsynligvis vil varme opp, pustende gjenstander tillater strømning gjennom luftlommer strikket inn i stoffet, så fuktighet og svette tørker raskt, og du kan varme opp, kjøle deg ned og fortsette å holde på.

Komprimerende: Vårt kompresjonsstoff har to betydelige fordeler: holder tett til kroppen din for en komfortabel og sikker passform, og holder musklene varme mens du beveger deg og restituerer. Kompresjon holder ting som leggings holdt oppe og undershorts på plass, og idrettsutøvere vet at kompresjon holder musklene varme for bedre og raskere restitusjon gjennom blodsirkulasjonen. Vi vet akkurat hvor mye kompresjon vi skal gi og i hvilke deler, slik at plagget ditt skal føles som en varm klem.

  • Sømløs innvendig kompresjonskort
  • Lagdelt kompresjon, ultralang linning
  • Oppbevaringslomme for telefon, kredittkort eller tennisball
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGW91W314327WBKAM
EAN-kode-
VaremerkeWilson
Størrelser-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen