• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Klær  Padelklær & tennisklær dame  Singlet Dame  Adidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dame

Adidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dame

Adidas
-60%
Adidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dame
Adidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dameAdidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dameAdidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dameAdidas Thebe Magugu Tennis New York Y-Back, Padel- og tennissinglet dame
Beskrivelse

Beskrivelse

En tank topp fra Thebe Magugu x Adidas, delvis laget av resirkulert materiale.

Designet i samarbeid med det sørafrikanske motemerket Thebe Magugu for Nord-Amerikas største tennisturnering. Denne genseren fra adidas henter designinspirasjon fra kultur og fellesskap. Den har en slim passform og stretch med en elastisk Y-stropp som gir ubegrenset bevegelsesfrihet i skuldrene. Fuktighetsabsorberende AEROREADY eliminerer distraksjoner slik at du kan fokusere på å uttrykke deg selv.

Dette produktet er laget med en serie resirkulerte materialer og inneholder minst 60 % resirkulerte materialer. Det er en av våre løsninger for å bidra til å få slutt på plastavfallet.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGHT4235-M
VaremerkeAdidas
Størrelser-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen