• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Sko  Tennissko  Tennis sko Herre  Wilson Bela Pro, Tennis sko herre

Wilson Bela Pro, Tennis sko herre

Wilson
-14%
Wilson Bela Pro, Tennis sko herre
Wilson Bela Pro, Tennis sko herreWilson Bela Pro, Tennis sko herreWilson Bela Pro, Tennis sko herreWilson Bela Pro, Tennis sko herreWilson Bela Pro, Tennis sko herreWilson Bela Pro, Tennis sko herre
Beskrivelse

Beskrivelse

Takket være et design spesielt utviklet for optimal bevegelse på padelbanen, skaper Bela Pro nye muligheter for padelspillere som søker toppytelse fra skoene sine.

Et samarbeid mellom Wilson og padellegenden selv, har denne skoen enestående design som gir en wow-faktor ulik alle andre i spillet. Kanskje mest tiltalende for ivrige spillere er den helt nye yttersålen, en konstruksjon som har sirkulære riller og fjerner gummi på strategiske steder for å forbedre de viktigste fotarbeidsbevegelsene i padel: svinging og rotasjon.

Laget med et Kaos-chassis for en utmerket blanding av komfort, smidighet og stabilitet med en dobbel chassiskonstruksjon, er det ikke rart at Bela selv snører på seg Bela Pro for de største kampene på de største scenene i sporten.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGWRS331170E070
EAN-kode-
VaremerkeWilson
Skostørrelse-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen