• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Herre  Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padel sko herre

Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padel sko herre

Bullpadel
-27%
Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padel sko herre
Bullpadel Hack Hyb Fly 22, Padel sko herreBullpadel Hack Hyb Fly 22, Padel sko herreBullpadel Hack Hyb Fly 22, Padel sko herre
Beskrivelse

Beskrivelse

Endelig kan vi presentere Bullpadels nye design av den bestselgende paddle Shoe Bullpadel Hack Hybrid Fly 2022.

Paquito Navarros valg av sko designet for profesjonelle eller avanserte spillere som leter etter en fleksibel og lette sko som tillater raske bevegelser, som garanterer større stabilitet og grep.

Det forrige strikkede stoffet er nå erstattet av et lett, fleksibelt og pustende nettstoff.

En annen nyhet er forsterkningen av tåen, et gummifrikt injisert på innsiden av tåen er lagt til, noe som forhindrer skader på skoen fra enhver friksjon. Dette stykket er perforert for å opprettholde letthet, pusteevne og flex.

En annen nyhet er i tungen, der små hull er blitt tilsatt (pustetunge) som bidrar til bedre pusteevne i foten. Vi fremhever igjen sokkens passformjustering på ankelen, som sammen med det nye fleksible nettet kommer fotstøtten til gode. Denne støtten kompletteres med tragsko og TPU bakstabilisator.

Den øvre har sømløs teknologi, med varmetetning som sammen med de nye stoffene gir fleksibilitet og pusteevne som kreves. Den har en ortolitt -innleggssåle, som optimaliserer skoens ytelse når det gjelder komfort og demping, driver ut svette og fremmer sirkulasjon.

Skoen har fortsatt hybridmikrodubb/fisk bein yttersåle som gir den perfekte balansen mellom reise og grep. Spesielt bør den roterende skiven i Rotox -systemet som kommer raske svinger til gode. Flex rift -systemet (kanaler i den fremre delen av sålen) hjelper med fleksjonsbevegelser og sidebevegelsen (langrennskanalen) forbedrer dempingen på grunn av den eneste utvidelsen når den treffer bakken. Dette kommer også med en ekstra balanse, takket være finnene som skiller seg ut i ytterfronten.

Endelig er Phylon Mellas såle ansvarlig for å gi skoen den nødvendige dempingen, som garanterer stabilitet takket være halvbordet TPU-delene.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG463217
VaremerkeBullpadel
Skostørrelse-
TypeAllcourt
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen