Lukk
  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
KICKSTART 2023, 20% PÅ NYHETER!
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Herre  Babolat Movea Men Padel/Tennis, Padel sko herre

Babolat Movea Men Padel/Tennis, Padel sko herre

Babolat
Babolat Movea Men Padel/Tennis, Padel sko herre
Babolat Movea Men Padel/Tennis, Padel sko herreBabolat Movea Men Padel/Tennis, Padel sko herreBabolat Movea Men Padel/Tennis, Padel sko herre
Beskrivelse

Beskrivelse

Paddle Shoe fra Babolat, som er 100% utviklet for paddle -idretten. MOVEA er en modell designet for ekstra støtte og stabilitet og passer til spilleren som krever mye støtte fra skoene hans.

Sammen med Mondo, offisiell gressleverandør til WPT, så vel som gummiekspert Michelin, har Babolat forbedret padleskoene sine ytterligere.

En fleksibel gummi brukes til å gjøre skoen mer kompatibel for ikke å bli sittende fast i gresset på spor uten sand.

Det spesielle mønsteret består av både små pigger og sikksakkmønstre. Stiftene griper gresset mens det sikksagiserte mønsteret griper sanden. Resultatet er et perfekt grep, både på padlebaner med mye sand og de med mindre sand.

Front av undertøyet er ultra-fleksibelt og bøyelig takket være 360 ​​° flex-teknologien for å følge paddels unike bevegelsesmønster. Å følge ballen i hjørnene og rotere med ballsporet tilrettelegges fordi en større del av sålen har kontakt med bakken. Sulans holdbarhet er garantert av Michelin, gummieksperten som leder på dekkproduksjon.

Foten har en perfekt kontakt med skoen takket være Power Straps -teknologi som låser midten av foten og omslutter den ved hjelp av 2 stropper. Sammen med den høye hælhetten tilbys en stabilitet som er vanskelig å finne blant andre skosmerker på markedet.

Toppen av fremre fot av skoen er vevd i et mykt og fleksibelt stoff for maksimal komfort og pusteevne. Skoen er veldig kompatibel og transporterer fuktighet fra innsiden på en veldig god måte.

Hælseksjonen er utstyrt med KPRS-X, som er et proprietært dempingssystem som minimerer sjokkene for mer komfort.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG192330
VaremerkeBabolat
Skostørrelse-
TypeAllcourt
[No translation] ?

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen