Lukk
  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Januarsalg! Opp til -80 %.
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Herre  Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre

Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre

Asics
-15%
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre
Beskrivelse

Beskrivelse

GEL-RESOLUTION™ 8 tennissko fremmer et responsivt skritt med en følelse nær banen.

FLEXION FIT™-overdelen gir formtilpasset støtte med integreringen av DYNAWALL™-teknologi, som gir ekstra mellomfotstabilitet under sidebevegelser og kyst-til-kyst-dekning. Ved å implementere en momentkontrollfunksjon i hæltelleren, er denne skoen også designet for å opprettholde en låst følelse under raske overganger.

Med GEL™-teknologi-demping i hælen og mellomfoten, bidrar denne skoen til å redusere virkningen av støt fra brå stopp og gå-bevegelser på banen. I tillegg har modellen også en AHAR™-blanding i yttersålen som fungerer sammen med PGUARD™-tåbeskytteren for å øke trekkraften på banen og redusere det generelle slitasjenivået.

GEL-RESOLUTION™ 8 tennisskoen skaper en akselerert respons med en naturlig følelse nær bakken, og hjelper deg å nærme deg kampene med selvtillit.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG1041A-079-101-40,5
VaremerkeAsics
Skostørrelse-
TypeAllcourt
[No translation] ?

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen