• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Herre  Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre

Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre

Asics
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre
Asics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herreAsics Gel-Resolution 8 Tennis/Padel, Padel sko herre
Beskrivelse

Beskrivelse

GEL-RESOLUTION™ 8 tennissko fremmer et responsivt skritt med en følelse nær banen.

FLEXION FIT™-overdelen gir formtilpasset støtte med integreringen av DYNAWALL™-teknologi, som gir ekstra mellomfotstabilitet under sidebevegelser og kyst-til-kyst-dekning. Ved å implementere en momentkontrollfunksjon i hæltelleren, er denne skoen også designet for å opprettholde en låst følelse under raske overganger.

Med GEL™-teknologi-demping i hælen og mellomfoten, bidrar denne skoen til å redusere virkningen av støt fra brå stopp og gå-bevegelser på banen. I tillegg har modellen også en AHAR™-blanding i yttersålen som fungerer sammen med PGUARD™-tåbeskytteren for å øke trekkraften på banen og redusere det generelle slitasjenivået.

GEL-RESOLUTION™ 8 tennisskoen skaper en akselerert respons med en naturlig følelse nær bakken, og hjelper deg å nærme deg kampene med selvtillit.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG1041A-079-101-40,5
EAN-kode-
VaremerkeAsics
Skostørrelse-
TypeAllcourt
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen