• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Dame  Bullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dame

Bullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dame

Bullpadel
Bullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dame
Bullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dameBullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dameBullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dameBullpadel Flow Hybrid Fly 23V, Padel sko dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår spiller Alejandra Salazars favoritt. Denne modellen er perfekt for de profesjonelle eller avanserte spillerne som trenger en lett sko som favoriserer raske reaksjoner og garanterer stabilitet og trekkraft på samme tid.

Denne modellen er perfekt for de profesjonelle eller avanserte spillerne som trenger en lett sko som favoriserer raske reaksjoner og garanterer stabilitet og trekkraft på samme tid.

Designet har et lett og spesielt "trikot"-stoff, med høy pusteevne og fleksibilitet og en sømløs tå av kompakt gummi injisert med høy motstand mot slitasje, tverrgående kanaler i sålen som favoriserer den naturlige fotens fleksjon under spillet, en rotasjon skive for å forbedre raske svinger og en bakre TPU-stabilisator, som forbedrer balansen og forsterker den sentrale strukturen til vristen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG467778-36
EAN-kode-
VaremerkeBullpadel
Skostørrelse-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen