• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Dame  Bullpadel Elite 23V, Padel sko dame

Bullpadel Elite 23V, Padel sko dame

Bullpadel
Bullpadel Elite 23V, Padel sko dame
Bullpadel Elite 23V, Padel sko dameBullpadel Elite 23V, Padel sko dameBullpadel Elite 23V, Padel sko dameBullpadel Elite 23V, Padel sko dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår spiller Gemma Triays favoritt. Svært allsidig modell som kan brukes av spillere på alle nivåer og intensiteter, selv om den er spesielt laget for profesjonelle eller avanserte spillere.

Svært allsidig modell som kan brukes av spillere på alle nivåer og intensiteter, selv om den er spesielt laget for profesjonelle eller avanserte spillere.

I sin design skiller seg ut den sømløse tåen av kompakt gummi-injisert, tverrgående kanaler i sålen som favoriserer den naturlige fotens fleksjon under spillet og den bakre stabilisatoren, som forbedrer festingen av foten på sidestøtten og bidrar til å forhindre forstuinger. I tillegg har den et indre "mesh"-fôr som øker komforten, forbedrer pusteevnen og en uttakbar innersåle som forbedrer svetteutdrivningen, favoriserer luftstrømmen på foten og gir en langvarig demping.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG467729-37
EAN-kode-
VaremerkeBullpadel
Skostørrelse-
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen