• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Dame  Wilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dame

Wilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dame

Wilson
-30%
Wilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dame
Wilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dameWilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dameWilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dameWilson Rush Pro 4.0 W, Padel sko dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Wilson Rush Pro 4.0 Women Blue/White - En innovativ oppgradering for føttene dine!

Enten du vil spille tennis eller padel, kommer her et godt alternativ til din neste sko. Denne Rush 4.0-modellen er fylt med fantastiske og kvalitetsteknologier som hjelper og støtter deg på banen.

Designet er umulig å ikke nevne på denne modellen, som kommer i en fin blåfarge hvor detaljene er mange. I tillegg har skoen en rekke teknologier og dette gjør at du bl.a. med denne kvinners sko sauer;

4D Support Chassis 2.0-teknologien, som er en oppgradering av skoens konstruksjon under skoen, lar deg spille sikrere fra hæl til tå. På denne måten er foten din bedre beskyttet i situasjoner hvor du må reagere raskt og utføre dynamiske bevegelser.

Med Sensifeel 2.0-teknologien er føttene garantert bedre ventilasjon samt komfort, følelse og en enda bedre passform. Dette takket være det tynne, spesialutviklede laget som oversiden av skoen er laget av.

En annen flott teknologi er Duralast som består av en ekstra slitesterk gummi, som gjør skoen mer motstandsdyktig når du presser den til det ytterste

Støtdempende teknologier blir alltid verdsatt og med OrthoLite EVA Molded-teknologien er du garantert utmerket støtdemping. Det innebygde EVA-skummet i skosålen garanterer at føttene dine får en behagelig opplevelse slik at konsentrasjonen kan holde seg på kampen.

Som en ekstra fordel får du Womens Specific Support-teknologien, som er spesialdesignet for den kvinnelige spilleren og den gir en høyere grad av stabilitet, buestøtte og kontroll til foten din slik at du kan føle deg komfortabel i denne Rush Pro 4.0.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGWRS328700-3623
VaremerkeWilson
Skostørrelse-
TypeAllcourt
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen