• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Sko  Padelsko  Padel sko Dame  Adidas Barricade Parley, Padel sko dame

Adidas Barricade Parley, Padel sko dame

Adidas
Adidas Barricade Parley, Padel sko dame
Adidas Barricade Parley, Padel sko dameAdidas Barricade Parley, Padel sko dameAdidas Barricade Parley, Padel sko dameAdidas Barricade Parley, Padel sko dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Tjen havene. Disse Barricade-tennisskoene er en del av adidas' kolleksjon laget for verdens mest kjente gressbaneturnering, og fokuserer på plastavfall. Det fleksible snøresystemet og Sensepodene i skum gir en innelåst følelse, disse skoene er laget for å dominere på banen. Torsion System gir fantastisk stabilitet i hver skli og sving, og mellomsålen med Bounce-puter når du tråkker ned.

Finn ut mer og ta grep. På nettstedet til Parley for the Oceans adidas.se/parley kan du finne ut mer, registrere deg og engasjere deg.

Overdelen er laget av et funksjonelt garn med minst 50 % Parley Ocean Plastic som består av resirkulert plastavfall samlet på avsidesliggende øyer, strender, kystområder og strandlinjer før det når havet. De resterende 50 % av garnet er resirkulert polyester.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGGX6417- 38
VaremerkeAdidas
Skostørrelse-
TypeAllcourt
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen