• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Lagerrydding - Klikk her!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Wilson Pro Staff V2, Padelracket

Wilson Pro Staff V2, Padelracket

Wilson
-18%
Wilson Pro Staff V2, Padelracket
Wilson Pro Staff V2, PadelracketWilson Pro Staff V2, PadelracketWilson Pro Staff V2, PadelracketWilson Pro Staff V2, PadelracketWilson Pro Staff V2, PadelracketWilson Pro Staff V2, PadelracketWilson Pro Staff V2, Padelracket
Beskrivelse

Beskrivelse

Wilsons bestselgende kontrollracket i en oppdatert ny versjon!

Pro Staff har lenge vært en veldig populær padlerammemodell som gir spilleren mye kontroll og følelse for spillet, og her kommer en ny versjon med nye teknologier. Det runde designet på

Pro Staff V2 skaper en stor nytelse, som igjen gjør at det gir god fart, kontroll og følelse å slå enda litt mer mot kroppen. Racketen er svært effektiv for å redusere vibrasjoner når du treffer ballen, noe som bidrar til en god følelse.

Kombinasjonen av rund konstruksjon og lav balanse gir spilleren et veldig kontrollert og veldig presist spill. Den lave balansen gjør også racketen lettere å kontrollere slik at spilleren kan nå ballen raskt uansett baneposisjon. Håndtaket på

Padelracketen er også litt lengre, noe som gir store fordeler for spillere som liker å spille med en tohånds backhand.

Noen av teknologiene som brukes i utviklingen av padleracketer er listet opp nedenfor:

Carbon Fiber Face

Ansiktet er laget av karbonfiber, noe som gjør racketen veldig sterk og fremmer en rask respons når du treffer ballen, spesielt i et angrepsspill.

Mykt EVA-skum er Wilsons mykere kjerne, som gjør den mykere og mer behagelig å slå. Denne kjernen hjelper også spillere som kanskje ikke har perfekt teknikk eller styrke til å akselerere ballen.

Perimeter Weighting System er navnet på et system hvor ekstra vekt legges til racketen klokken 3 og 9 for å skape en større sweet spot og gi en stivere og mer stabil ramme.

Sharp Hole Technology gjør at hullene bores på en spesiell måte som øker ballspinn og grep.

Spin Effect Grip er en struktur på overflaten som gir bedre tilgang til ballen for spinn og øker kraften ved for eksempel skudd.

Disse spesifikasjonene gir pader-racketen god kontroll og følelse, samtidig som den gir spilleren komfortabel tilgang til høy hastighet og kraft, perfekt for å avslutte og angripe skudd.

En luksuriøs padleracket som vi i Racketspecialisten anbefaler til alle fra trenere til konkurrenter på jakt etter en høyhastighetskontrollracket!

Leveres med en håndleddsstropp for å beskytte racketen og andre spillere mot skade hvis racketen sklir fra hånden din.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGwr112111U2
EAN-kode0097512622509
VaremerkeWilson
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen