Lukk
  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
KICKSTART 2023, 20% PÅ NYHETER!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Link Coder 2022, Padelracket

Link Coder 2022, Padelracket

Link
-64%
Link Coder 2022, Padelracket
Link Coder 2022, PadelracketLink Coder 2022, PadelracketLink Coder 2022, Padelracket
Beskrivelse

Beskrivelse

Link Padel er her - et nytt merke som revolusjonerer padle med innovative teknologier og topp kvalitet. Link har ideologien om å ta det beste fra dem best og sette dette sammen i racketer som kan forgulle spillere på alle nivåer, med nøye utvalgte mål med hver modell.

Link Coder er en toppmodell fra lenke beregnet på spillere på et anstendig høyt nivå -til et veldig høyt nivå som foretrekker en lett -til -maneuvered topplinje, med god vekt, kraft og respons i møtet.

Link Coder har en grafenoverflate i 12K, som er en eksklusiv type karbonfiber som er bedre til å absorbere og redusere vibrasjoner i møtet. Dette gjør racketen til et godt valg for den deffensive spilleren som leter etter en hardere kjerne for mer respons og kontroll.

koder er en racket rettet mot et bredt utvalg av spillere. Det er et dropformet rack med en gjennomsnittlig balanse, noe som betyr at du får de tilgivende fordelene som et runde rack gir, mens du får en litt høyere balanse for å øke kraften og vekten i de offensive slagene.

Kjernen består av to forskjellige tettheter og typer, for å gi deg en fleksibel og tilpasset racket som justerer stivhet og følelse avhengig av type hjerneslag du utfører. Til syvende og sist har vi et hvitt Eva -skum som gir deg en fin touch og følelse i det langsomme spillet som lar deg komfortabelt tilpasse lobbyene dine, stoppe baller og plasseringer. Det innerste materialet, Black Eva 30 gir deg en hardere hit i det raske spillet som gir deg et flott forsvar på nettet og lar deg enkelt slå ut ballen ut av buret.

FC Carbon Tube Technology er en ny måte å beskytte rammen med en vanskeligere type karbonfiber på rammen av racketen. Vi anbefaler imidlertid at du fremdeles bruker en rammebeskyttelse for å øke holdbarheten enda mer.

Racketen har struktur på treffoverflaten i form av et sandpapirlignende overflate for økt spinn og effekt i ballen.

Et spennende stativ fra et nytt, friskt merke med ambisjonen om å etablere seg raskt og jevnt i markedet.

Spesifikasjoner

  • Form: runde/drypp
  • Balanse: gjennomsnitt/høy
  • Vekt: 360-375 gram
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGcoder
EAN-kode0794775428243
VaremerkeLink
FormDropp
VektgruppeMedium
BalanseMellom
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
[No translation] ?

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen