• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Bordtennis  Bordtennis tilbehør  STIGA DNA Platinum S, Red 2.3

STIGA DNA Platinum S, Red 2.3

STIGA
STIGA DNA Platinum S, Red 2.3
STIGA DNA Platinum S, Red 2.3
Beskrivelse

Beskrivelse

DNA Platinum er det siste tilskuddet til STIGAs DNA-serie med en ny generasjon bordtennisgummi fra Tyskland. Denne gummien er best egnet for profesjonelle spillere som har en virkelig offensiv spillestil og som stoler på materialer av høyeste kvalitet. Overflategummien har en unik gummikombinasjon som gir suverent grep og skru slik at du kan avgjøre baller fra virkelig tøffe vinkler. Den korte knottstrukturen sammen med den tynne overflategummien gjør også at DNA Platinum har plass til en tykkere svamp (opptil 2,3 mm), noe som gir deg ekstra fart og kraft i spillet.

Takket være PSC-teknologien (Power Sponge Cells) får du et lengre ballfelt med mer kraft i slagene og en mer aggressiv bue under loop-spill. Svampporene styrker også kontakten mellom gummien og kroppen slik at du får den ettertraktede, nesten sprø lyden i slaget.

Den myke svampen gir økt «dwell time» (kontakttid mellom ball og gummi) og gir deg økt følelse og kontroll uten å miste for mye fart. I tillegg får du en gummi med den karakteristiske klikkelyden.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerST-1712-0405-23
EAN-kode7318688033863
VaremerkeSTIGA
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen