• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Bordtennis  Bordtennis tilbehør  STIGA DNA Dragon Grip 55, Red, 2.3

STIGA DNA Dragon Grip 55, Red, 2.3

STIGA
STIGA DNA Dragon Grip 55, Red, 2.3
STIGA DNA Dragon Grip 55, Red, 2.3
Beskrivelse

Beskrivelse

DNA-serien er STIGAs første bordtennisgummi produsert i Tyskland. Disse bordtennisgummiene er designet og tilpasset for å passe et bredt spekter av pingpongspillere og spillestiler, fra unge talenter som nettopp har begynt å leke med sin første selvlimte gummi til profesjonelle spillere som bare nøyer seg med det aller beste.

Vi har utviklet og designet DNA Pro sammen med spillere på det svenske og kinesiske landslaget for å produsere en gummi som passer til en moderne, offensiv spillestil. En bordtennisgummi for deg som spiller med mye kraft, liker å angripe og vil ha en skikkelig rask gummi som virkelig leverer når det gjelder.

ESC-teknologien (Enlarged Sponge Cells) gjør at svampen har større porer som gir en katapulteffekt og dermed en høyere bue ved looping. Dette gjør også at kontakten mellom rammen og gummien forsterkes slik at du får en bedre følelse og en skarp, klar lyd ved støt.

Den harde svampen er designet for deg som er ute etter det aller beste. Med denne gummien får du kraften og farten du trenger for å fullføre dueller raskt og effektivt.

DNA Pro har en unik nub-struktur som er utviklet for den nye generasjonen av aggressivt spill med fokus på mye kraft og spinn. Gummien er også optimalisert for ABS-ballen og takket være sammensetningen av både naturgummi og syntetisk gummi varer den betydelig lenger enn tidligere generasjoner bordtennisgummi.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerST-1712-0305-23
EAN-kode2230000108347
VaremerkeSTIGA
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen