• Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering
Tillbaka
Home  Bordtennis  Bordtennis tilbehør  STIGA DNA PRO S, Red 2.1

STIGA DNA PRO S, Red 2.1

STIGA
STIGA DNA PRO S, Red 2.1
STIGA DNA PRO S, Red 2.1
Beskrivelse

Beskrivelse

DNA-serien er STIGAs første bordtennisgummi laget i Tyskland. Disse bordtennisgummiene er utviklet og tilpasset for å passe et bredt spekter av bordtennisspillere og spillestiler, fra unge talenter som akkurat skal begynne å spille med sin første selvlimte gummi, til profesjonelle spillere som kun nøyer seg med det aller beste.

Vi har utviklet og designet DNA Pro sammen med spillere på det svenske og kinesiske landslaget for å produsere en gummi som passer til en moderne, offensiv spillestil. En bordtennisgummi for deg som spiller med mye kraft, liker å angripe og ønsker en skikkelig rask gummi som virkelig leverer når det gjelder.

ESC-teknologi (Enlarged Sponge Cells) gjør at svampen har større porer, noe som gir katapulteffekt og dermed høyere bue under loop-spill. Dette gjør også at kontakten mellom kroppen og gummien forsterkes, slik at du får en bedre følelse og en sprø, klar lyd når du slår. Den myke svampen gir økt "dwell time" (kontakttid mellom ball og gummi) og mer kontroll uten å miste skru og hastighet. I tillegg får du en gummi med den karakteristiske klikkelyden. DNA Pro har en unik knottstruktur som er utviklet for den nye generasjonen av aggressive spill, med fokus på mye kraft og skru. Gummien er også optimalisert for ABS-ballen, og takket være sammensetningen av både naturgummi og syntetisk gummi varer den betydelig lenger enn tidligere generasjoner bordtennisgummi.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerST-1712-0105-21
EAN-kode7318688028692
VaremerkeSTIGA
Control80
Speed152
Spin134
StyleOff-
ITTF-GodkjentJa
SvampSoft
[No translation] ?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Tengo behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Tengos personvernpolicy.

  • Nordens eldste racketsport-spesialist
  • Suveren kundeservice
  • Lynrask levering

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen